Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Četvrta medalja sa Evropskih čelendž kupova za NIF

rss

27.10.2013. Džudo i Džiu džicu Klub N&F

Takmičari aleksinačkog džiu džicu kluba uspešno su učestvovali na Evropskom čelendž kupu 16. Internacionalnom turniru u Sloveniji.

Četvrta medalja sa Evropskih čelendž kupova za NIF

U subotu, 26. oktombra 2013. god. u Brežicama u Sloveniji, održanje European chellange cup-ECC (Evrpopski čelendž kup) i 16. Internacionalni turnir "Slovenija Open 2013" u džiu džici za kategorije kadeta, juniora i seniora na kome je učestvovalo  oko 200 najboljih takmičara iz 8 država Evrope: Poljske, Nemačke, Austrije, Italije, Slovenije, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Takmičar našeg kluba Nikola Trajković je u svojoj kategoriji, kadeta - 73 kg osvojio 2. mesto i srebrnu medalju i ovo je za njega druga medalja sa Evropskih čelendž kupova.

Ovo je uzezetno veliki uspeh našeg kluba jer je ovo za naš klub četvrta medalja sa Evropskih čelendž klubova (European chellange cup) a to je pošlo za rukom samo našim takmičarima Darku Grujiću koji je već osvojio dve medalje i sada Nikoli Trajkoviću koji je sada po drugi put osvojio medalju sa ovog prestižnog Evropskog takmičenja.

Takmičari ovog kluba: Darko Grujić iz G. Suhotna u kategoriji juniora - 62 kg i Nikola Trajković iz Aleksinca u kategoriji kadeta - 73 kg sa nacionalnom Reprezentacijom Srbije učestvovaće na Svetskom prvenstvu za kadete i juniore od 22-24. novembra 2013. godine u Bukureštu u Rumuniji.  

 


# Nikola Trajković medalja borilački sportovi
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima