Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Čepovima do sportske opreme

rss

20.02.2017. Zoran Živković

Fudbalski klubovi "Morava" iz Žitkovca, "Borac" iz Trnjana i "Jastrebac" iz Tešice već u 1. kolu prolećnog dela sezone 2016/17 nastupiće u potpuno novoj sportskoj opremi.

Čepovima do sportske opreme

Kompletima dresova i šortseva darivala ih je "Apatinska pivara" nakon uspešno okončane akcije sakupljanja čepova sa staklene ambalaže.

- Ova akcija je krenula početkom oktobra prošle godine a u nju su bili uključeni prodajni objekti TR "Rival" iz Aleksinca, sa kojom naša kompanija već godinama uspešno sarađuje. U svakom prodajnom objektu "Rivala" u Trnjanu, Žitkovcu i Tešici trebalo je sakupiti po 5000 čepova sa piva koja proizvodi "Apatinska pivara". Bilo je predviđeno da akcija traje do kraja prošle godine, ali je potrebna količina čepova bila sakupljena već početkom decembra, pa smo mi više nego zadovoljni - rekao nam je predstavnik "Apatinske pivare" Miloš Stojanović i najavio mogućnost da se saradnja "Apatinske pivare", TR "Rival" i pomenutih fudbalskih klubova nastavi i u ovoj godini.

Sekretar FK "Morava" Oliver Stefanović je kao i predstavnici druga dva kluba prezadovoljan poklonom "Apatinske pivare".

- Kada se sportski klubovi nalaze u teškoj finansijskoj situaciji i kada bukvalno preživljavaju, jedna ovakva akcija je za svaku pohvalu jer je pokazala da su neke kompanije spremne da pomognu da klubovi opstanu i funkcionišu. Zahvaljujem se "Apatinskoj pivari" na ovom vrednom poklonu ali i zaposlenima u prodavnici "Rivala" u Žitkovcu, Kafe-poslastičari "Korzo" kao i brojnim pojedincima koji su sakupili potreban broj čepova - rekao je za Aleksinac net, Oliver Stefanović.

Podsetimo, FK "Morava" je član Nišavske okružne lige dok su trnjanski "Borac" i tešički "Jastrebac" članovi Opštinske fudbalske lige.


# fudbal Žitkovac Tešica Aleksinac.Net Trnjane Miloš Stojanović Jastrebac FK Tešica Morava FK Žitkovac Borac FK Trnjane Oliver Stefanović Rival STR Apatinska pivara
@aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima