Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Bratislav Živić novi predsednik Sportskog saveza

rss

08.03.2013. autor: S.Ilić, Izvor: TV Alt, Aleksinačke novosti

Izborna skupština Sportskog saveza opštine Aleksinac, koja je prekinuta 27. novembra prošle godine, nastavljena je preksinoć.

Konačno je izabrano novo rukovodstvo.

Bratislav Živić novi predsednik Sportskog saveza

Izveštaj o dosadašnjem radu podneo je predsednik Svetislav Vidanović koji je, pored ostalog, istakao da je Sportski savez radio u vrlo otežanim uslovima.

Posle duže diskusije u kojoj se uglavnom insistiralo na većem uticaju ove asocijacije na podelu sredstava iz opštinskog budžeta, delegati su izabrali novo rukovodstvo.

Pre samih izbora, trojica kandidata za predsednika (Bratislav Živić, Zoran Milenković, Jovan Živić) govorili su o svojim dosadašnjim aktivnostima u sportu i idejama za bolji i sadržajniji rad Sportskog saveza.

Većinom glasova za predsednika sa četvorogodišnjim mandatom izabran je Bratislav Živić, predsednik Fudbalskog saveza opštine, dok je dužnost potpredsednika poverena Bogdanu Simiću, generalnom sekretaru Rukometnog kluba „Aleksinac“.

Izabrani su i članovi Upravnog i Nadzornog odbora, a dosadašnji prvi čovek Sportskog saveza, Svetislav Vidanović, izabran je za počasnog predsednika.



# Jovan Živić Svetislav Vidanović Bratislav Živić sportski savez Zoran Milenković
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima