Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Belićevi „rudari“ pobedili jakog protvnika

rss

11.04.2016. Dimitrije Stojadinović

Ekipa „Rudar ALPOS-A“ odigrala je utakmicu 20. kola „Zone istok“ sa istoimenom ekipom iz Podvisa, ianče petoplasirane ekipe na tabeli.

Belićevi „rudari“ pobedili jakog protvnika

Domaća ekipa preuzela je inicijativu od početka utakmice i krenula vrlo ofanzivno. U 32. min akcija je počela preko defanzivca Stankovića koji je dao loptu Ljubisavljeviću, a on je ostavio za kapitena A. Zemljaka koji se svojim majstorksim potezima prošetao kroz šesnaesterac gostiju i sproveo loptu u gol za 1:0. Na odmor se otišlo rezultatom 1:0.

U drugom poluvremenu domaća ekipa totalno je nadjačala protivnika što je dokazao i Ljubisavljević svojim golovima u 52. i 64. min. Nakon toga, po desnoj strani prošao je napadač gostiju, ušao u šesnaesterac i iskosa šutirao, ali je Doderović izašao, skratio ugao, ušao u šut i tako sprečio siguran pogodak. 

Zadnju liniju domaćina predvodio je Stanković. Dobru partiju pružili su još i Gojković, M. Zemljak, Radulović i Nešić. 

Da su se domaćini opustili pokazalo se tako što su primili dva pogotka u roku od 10 min, u 75. i 85. min, gosti su nakon tih golova napadali, ali im su im se suprostavili Doderović, Lazarević, Petrović, Slavnić, Nikolić i Stanković.

Konačan rezultat utakmice FK „Rudar ALPOS“ – FK „Rudar“ Podvis 3:2 (1:0)

Za domaću ekipu nastupali su sledeći igrači: Doderović (golman), Lazarević, Petrović, Slavnić, Stanković, M. Zemljak, A. Zemljak, Radulović, Gojković, Nešić(od 89. min Milojević) i Ljubisavljević (od 83. min Nikolić). Meč sa klupe posmatrali su: Stojadinović (golman), Vasić i Marković.

Trener ekipe Miloš Belić dao je izjavu za naš portal:

„Zadovoljan sam igrom na gostovanju u Gadžinom Hanu. Falila nam je završnica, imao sam nedelju dana nakon te utakmice da poradim sa ekipom na tome, radili smo naporno sto se tiče svih delova igre i veoma sam zadovoljan zalaganjem i borbenošću na terenu. Rezultat je sve pokazao“

Takođe, kadeti FK „Rudar ALPOS-A“ istog dana  od 10.00 odigrali su svoju prvenstvenu utakmicu protiv ekipe FK „Pukovac“ slavili rezultatom 9:3. Na utakmici se istakao centarfor domaćih Aleksandar Dimitrijević postigavši čak 7 pogodaka. Bio je strelac u 7, 11, 16, 24, 26, 56, 72. minutu. Sve čestitke za ovog momka i želimo mu sreću u nastavku fudbalske karijere.


# Aleksinački Rudnik Rudar FK Miloš Belić Podvis Aleksandar Dimitrijević
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima