Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Andreja Stevanović u Partizanu?

rss

09.08.2015.

Najbolji pojedinac Košarkaškog kluba Napredak iz Aleksinca će najverovatnije karijeru nastaviti u beogradskom Partizanu

Andreja Stevanović u Partizanu?

Nesuđeni zlatni Orlić, se istakao svojim igrama u drugoj košarkaškoj ligi Srbije, a to nije ostalo neprimećeno. Najpre je usledio poziv za mladu reprezentaciju, a ovih dana je aktuelan njegov transfer u Partizan.

Andreja Stevanović će se naći na prozivci 17. avgusta, piše portal Mocart Sport

Košarkaški klub Partizan pripreme za novu sezonu počinje 17. avgusta, a trener Duško Vujošević će tada ekipi predstaviti i dva nova lica - doskorašnjeg centra užičke Slobode Miloša Koprivicu, koji je nedavno potpisao trogodišnji ugovor i talentovanog plejmejkera Andreju Stevanovića, novo potencijalno pojačanje crno-belih.

Organizator igre aleksinačkog Napretka dobio je poziv uprave Partizana da se pojavi na prozivci sredinom meseca, posle čega bi trebalo i da stavi paraf na saradnju sa velikanom iz Humske, u slučaju da prethodno prođe probu, prenosi portal Mocart Sport.

Stevanović je produkt škole kragujevačkog Radničkog, koji je na nagovor tadašnjeg trenera Miroslava Nikolića pre dva leta prebačen u prvi tim. Ubrzo je dobio i četvorogodišnji ugovor. Osetio je i slast igranja Jadranske lige pretprošle sezone, ali je klub iz srca Šumadije prošlog leta ugašen.

Proteklu sezonu 20-godišnji plejmejker proveo je u Aleksincu, gde je igrao B ligu i vrlo brzo pokazao da je njegovo mestu u višem rangu takmičenja - pošto je prosečno beležio po 18 poena i četiri asistencije i bio prvi strelac ekipe.

Stevanović je bio i na najužem spisku mlade reprezentacije Srbije koja je nedavno postala šampion Evrope u italijanskom Linjanu, ali je zbog povrede morao da napusti pripreme.

 


# košarka škole Napredak KK Andreja Stevanović Partizan KK
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima