Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinčanin sudio finale rukometnog turnira u Novom Pazaru

rss

03.09.2018. Saša Gidra Marković

Pred početak rukometne sezone, u Novom Pazaru je održan dvodnevni turnir u rukometu.

Aleksinčanin sudio finale rukometnog turnira u Novom Pazaru

Pored domaćina ekipe RK "Novi Pazar" (inače novog člana Rukometne super A lige), učestvovale su i ekipe RK "Mokra Gora" iz Zubinog Potoka (super A liga), RK "Radnički"-Kragujevac (super B liga} i ekipa RK "Obilić" iz Beograda (super B liga).

O jačini turnira govori podatak da su u finalu igrale ekipe Novog Pazara i Mokre Gore, koje sa klupe predvode velikani i bivši reprezentativci Jugoslavije, osvajači raznih medalja i legende ovog sporta Nedeljko Neđa Jovanović i Veselin Vuković.

Čast da sudi finalnu utakmicu turnira, u prepunoj dvorani "Pendik" u Novom Pazaru, imao je naš sugrađanin sudija Dejan Pavlović - Beli  i njegov kolega Damir Đorđević iz Niša. Pobednik ove žustre i neizvesne utakmice je odlučen tek nakon izvođenja sedmeraca. U regularnom toku rezultat je bio 19:19, a nakon izvođenja sedmeraca 23:22 za domaću ekipu RK "Novi Pazar".

Svojim odličnim suđenjem na ovom turniru, sudije su dale doprinos i kvalitet da ovo postane tradicionalni turnir pred početak svake rukometne sezone.


# rukomet Dejan Pavlović Novi Pazar dvorana Pendik Dejan Pavlović Beli
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima