Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinački klub NIF u Jadranskoj ligi

rss

07.02.2011. Izvor: Aleksinačke novosti

Trend okupljanja najboljih sportista u regionalne lige, zbog boljeg kvaliteta takmičenja i opšteg napredovanja određenog sporta, uskoro će primeniti i najbolji džiu džicu klubovi Balkana, jer upravo formiraju Jadransku džiu džicu ligu.

Aleksinački klub NIF u Jadranskoj ligi
Takmičenje će otpočeti 12. marta, prvim kolom u Mariboru, a takmičiće se 11 najboljih klubova sa prostora Bivše Jugoslavije. Po dva iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije i jedan klub iz Makedonije.

Srbiju će predstavljati „Hean Do“ iz Novog Sada i NIF iz Aleksinca.

Po rečima trenera reprezentacije Srbije i kluba NIF, Dragana Trajkovića, sam poziv za učešće u ligi je ogromno priznanje našem klubu:

trajkovic- Ligu su odobrile džiu džicu federacije Evrope EJJF i svetska džiu džicu federacija IJJF, a njihovi predstavnici će nadzirati samo takmičenje i pomoći u promociji lige.

Ukoliko klub dobije pomoć Opštine i sponzora da pokrije materijalne troškove takmičenja, Aleksinčani će verovatno naredne godine biti u prilici da vide najbolje džiu džicu takmičare Balkana, jer će NIF biti domaćin jednog od kola lige – kaže Trajković.


# džiu džicu N&F džiu džicu klub NIF Jadranska liga borilački sportovi
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima