Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinac potencijalni domaćin Balkanskog seniorskog prvenstva u stonom tenisu

rss

02.04.2016. Jovan Živić

Delegacija Stonoteniskog saveza Srbije i Balkanske stonoteniske unije je konsantovala da Aleksinac poseduje sve uslove za organizaciju ovog međunarodnog takmičenja.

Aleksinac potencijalni domaćin Balkanskog seniorskog prvenstva u stonom tenisu

Opština Aleksinac, Opštinski stonoteniski savez Aleksinac i OTIS, podneli su zvaničnu aplikaciju za organizaciju SENIORSKOG STONOTENISKOG PRVENSTVA BALKANA 016 (BSTTC) koje će se održati od 18.-23. avgusta 2016. godine. Odluka o domaćinu organizatora doneće se na Kongresu Balkanske stonoteniske Unije (BTTU), za vreme BALKANSKOG ŠAMPIONATA ZA MLADE 016, u Tivtu (MNE), 13. maja 2016.godine.

Tim povodom delegacija Balkanske stonoteniske Unije na čelu sa Generalnim sekretarom Miloradom Trpkovskim i delegacija Stonoteniskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom, Dušanom Stevanovićem, posetila je Aleksinac i zajedno sa potpredsednikom opštine, Čedomirom Rakićem, predsednikom Opštinskog stonoteniskog saveza Aleksinac, Jovanom Živićem i direktorom OTIS-a, Milenom Maksimović obišla aleksinačku halu sportova i smeštajne kapacitete "Bosphorus" hotela, čiji je menadžer gospodin Ersun Silik izrazio zadovoljstvo i obećanje da hotel ima kapaciteta da prihvati oko 140 takmičra, trenera i sudija iz devet zemalja Balkanske stonoteniske Unije. Da potsetimo da BALKANSKU STONOTENISKU UNIJU čine sledeće države:Turska, Grčka, Albanija, Makedonija, Bugarska, Rumunija, BiH, CrnaGora i Srbija.

Uz malo uređenje i dorade tehničkih uslova hale sportova, delegacija Stonoteniskog saveza Srbije i Balkanske stonoteniske unije je konsantovala da Aleksinac poseduje sve uslove za organizaciju ovog međunarodnog takmičenja.

Prezentacija Aleksinca i dokaz o ispunjenju uslove za ovako veliko međunarodno takmičenje obaviće delegacija opštine Aleksinac 13. maja 2016. godine u Tivtu (Crna Gora) gde se održava i Kongres Balkanske stonoteniske Unije.

Komentara: 0


# OTIS Milena Maksimović Čedomir Rakić Jovan Živić Stoni tenis Dušan Stevanović Crna Gora hala Bosfor hotel Balkansko prvenstvo Ersun Silik Tivat
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima