Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinac domaćin drugog kola Jadranske lige u džiu-džici

rss

29.04.2013.

U aleksinačkoj Hali sportova biće 18. maja održavan Drugi međunarodni turnira “Aleksinac open 2013” u džiu-džici, u borbama i duo sistemu u kategorijama: poletarci, pioniri, nade, kadeti, juniori i seniori.

Aleksinac domaćin drugog kola Jadranske lige u džiu-džici

Organizatori, džudo i džiu-džica klub “NIF”, očekuju učešće velikog broja takmičara iz regiona i Evrope i nadaju se da će Aleksinac biti dostojan domaćin, kaže za naš radio trener Dragan Trajković. U okviru ovog turnira biće održano i drugo kolo Jadranske lige, koja počinje ovog vikenda u Budvi. Titulu brani upravo naš klub.

- Ekipa nastupa u malo izmenjenom sastavu, ali sa ciljem da budemo u prve četiri ekipe. Kapiten je ostao isti, Jovica Dimitrijević, koji je zadužen za pripremu ekipe za Jadransku ligu i koji će predvoditi tim i naredne godine.

Osim Budve i Aleksinca, domaćini najboljim takmičarima u džiu-džici će biti i Banjaluka i Skoplje, dok će se finalni turnir održati u Mariboru početkom marta 2014. godine.

Pored prvog kola Jadranske lige, ovog vikenda u Budvi će biti održan i turnir „Budva opeh“, na kome će, pored učesnika Jadranske lige, nastupiti i dva takmičara iz mlađih kategorija, koji su na proslednjih nekoliko turnira osvajali medalje, Filip Trajković i Martin Pavlović.

 


# Aleksinac Filip Trajković Dragan Trajković borilački sportovi Martin Pavlović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima