Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Mesi možda igra, Deko oprezan

rss

17.05.2006. Vladimir Novaković, B92


AP
AP

Fudbaler Barselone Lionel Mesi biće u sastavu ekipe, koja će večeras u Sen Deniju igrati finale Lige šampiona, iako nije igrao više od dva meseca.

Mesi je u ponedeljak trenirao sa ekipom, ali mu lekari Barselone još nisu dali dozvolu da igra. Frank Rajkard je najavio da će odluku o njegovom eventualnom nastupu u finalu doneti na dan utakmice.

Mesiju je u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija 7. marta pukao butni mišić. Mogućnost njegovog nastupa raduje saigrače.

"Činjenica da će Mesi biti s nama u Parizu čini nas jačim, iako ne znamo da li će igrati", rekao je Deko.

Brazilac sa portugalskim pasošem je jedini igrač iz sadašnjeg sastava Barselone koji je osvajao Ligu šampiona, s Portom 2004. godine. On smatra da Barselona u duelu s Arsenalom nije izraziti favorit, uprkos opštem mišljenju.

"U finalu nema favorita i moraćemo mnogo da se namučimo da pobedimo. Ne možemo reći da imamo bolji tim, a čak i da imamo, to ne bi bila nikakva garancija za pobedu. Stvari uvek krenu naopako, ako ne poštujete protivnika", rekao je Deko.

Portugalski reprezentativac podseća na prošlogodišnje finale.

"Milan je prošle godine vodio 3:0 protiv Liverpula, a na kraju je izgubio. Moramo da budemo ozbiljni, mirni i potpuno koncentrisani da ne bismo pravili nikakve greške", rekao je Deko. 


#
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima