Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

4 Medalje za atletičare sa Krosa RTS-a u Kruševcu

rss

27.10.2013. AK Napredak

Na takmičenju je oboren rekord po broju takmičara koji su učestvovali, bilo je 1605 takmičara u svim disciplinama.
Najuspešniji kros za AK "Napredak".

4 Medalje za atletičare sa Krosa RTS-a u Kruševcu

Na poslednjem ovogodišnjem  Krosu RTS-a održanom u Kruševcu 26.10.2013. naši takmičari su ostvarili sledeće rezultate:

Vasilije Petrović je u trci 4-og razreda osnovne škole zauzeo 18-to mesto,
Uroš Milenković je u trci učenika 6-og raѕreda zauzeo 25-to mesto,
Katarina Antić je u trci 7-og razreda zauzela 14-to mesto,

U trkama srednjih škola za treći i četvrti razred naši atletičari su bili fantastični. Seriju medalja su otvorile Milica Zeković koja je zauzela 1 mesto i Milijana Zec koja je zauzela 3 mesto,Milijana je drugo mesto izgubila u poslednjih 10-ak metara trke. U konkurenciji učenika medalje su osvojili Marko Nikolić 2 mesto i Nenad Zdravković 3 mesto koji su zatvorili seriju medanja za naš klub.

Da podsetimo da je Nenad Zdravković  na ovogodišnjim takmičenjima kros serije RTS-a osvojio tri medalje, zlato u Zaječaru, srebro u Šabcu i bronzu u Kruševcu, i to je prvi takmičar iz kluba koji je u jednoj sezoni osvojio tri medalje na krosevima RTS-a.

Na ovom takmičenju je oboren rekord po broju takmičara koji su učestvovali, bilo je 1605 takmičara u svim disciplinama. Po pravom prolećnom vremenu viđene su veoma kvalitetne trke u svim kategorijama.

Naši mladi takmičari koji nisu stigli do prvih 10 takmičara koji su bili nagrađivani stekli su jedno veliko iskustvo na ovom takmičenju koje će im u narednim sezonama mnogo značiti. Mogli su da vide na delu naše reprezentativce koji su se nadmetali u trci na 10 km za seniore, pored njih bile su i najbolje takmičarke u trci na 6 km za seniorke.

Trener kluba Predrag Kostić je zadovoljan ostvarenim rezultatima svojih takmičara i dodaje da nema mesta za opuštanje jer već za dve nedelje kreću pripreme za sledeću sezonu. Ovo je bio najuspešniji kros za AK"Napredak". Ovim krosem okončana je duga sezona za naše atlatičare koja je završena na najbolji način što će ima podići moral za nastavak kvalitetnog rada u pripremnom periodu.

 


# atletika Predrag Kostić Milica Zeković Nenad Zdravković Marko Nikolić škole Milijana Zec Vasilije Petrović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima