Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica
Oglas je istekao ili ne postoji

Bratislav Cvetković iz Aleksinca već četiri godine na muci zbog tuđih automobila

Već četiri godine, u dvorištu porodične kuće Bratislava Cvetkovića iz Aleksinca propadaju dva vozila koja su nekada bila vlasništvo društvenog preduzeća "Stoko komerc".

Opširnije

Tajanstveni uranak

Čuvajmo planine, one nas snabdevaju sa 70% posto celokupne pijaće vode. One su dom 25% biljnih i životinjskih vrsta, ali i svakom desetom stanovniku planete.

Opširnije

Kolumna Miodraga Tasića: Trideset evra po trideset - pogača!

Malo smo parafrazirali poznatu poslovicu „zrno po zrno-pogača, kamen po kamen-palača!“ Jezički ispravnije bilo bi palata, ali palača se rimuje s pogačom. Ovde je reč o trideset evra koje država Srbija velikodušno poklanja svojim građanima.

Opširnije

Opet hapšenja u Aleksincu zbog izvoza grčkog voća kao da je srpsko

Zbog sumnje da su uvezene breskve i nektarine iz Grčke izvozili u Rusiju kao da su srpske, saopštavaju iz policije, uhapšeno je 5 odgovornih lica preduzeća, kao i 63 poljoprivrednika. Među uhapšenima je i vlasnik aleksinačke firme koja se bavi transportom voća i povrća.

Opširnije

Rugla Aleksinca - drugi deo

Priča o poznatim gradskim ruglima se nastavlja, predstavićemo vam bezbroj lokacija za koje jednostavno ne postoji objašnjenje šta dalje sa takvim objektima.

Opširnije

Rugla Aleksinca - prvi deo

Svi dobro znamo da je Aleksinac poznat po raznim gradskim ruglima. Postoje bezbroj lokacija za koje jednostavno ne postoji objašnjenje šta dalje sa takvim objektima.

Opširnije

Utvrđene cene parkiranja za motorna vozila u Aleksincu za 2021. godinu

Na 13. sednici Opštinskog veća utvrđene su cene parkiranja za motorna vozila u Aleksincu za 2021. godinu.

Opširnije

Braća iz prvog prstena obezbeđenja Slobodana Miloševića

Rođena braća Stojanović, Aleksandar i Vladan, iz sela Rutevac kraj Aleksinca, podnela su na proleće 2000. godine molbu da zajedno služe vojni rok. Nadležne vojne službe Vojske Jugoslavije napravile su presedan i ispunile im želju. Verovatno prvi put su poslale dva brata, a da nisu blizanci, na odsluženje istog dana u istu kasarnu i to već u septembru te godine. Aleksandar je imao 21, a Vladan tek nešto više od 18 godina.

OpširnijePrijatelji sajta

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima