Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Pretraga
cirilica | latinica
Oglas više nije dostupan

Mejl lista

Uhapšeni maloletnici iz Aleksinca osumnjičeni da su obijali kuće i krali

Zbog sumnje da su provalili u kuću u Aleksincu i uz pretnju ubistvom od 83-godišnje žene ukrali mobilni, televizore, alat i nakit, kao i da su pokušali da obiju još dve porodične kuće ali nisu uspeli, uhapšeni su 16-godišnjak ii 17-godišnjak.

opširnije

Kako danas izgleda nekadašnja tekstilna prodavnica na Aleksinačkom rudniku?

Nekadašnja tekstilna prodavnica na Aleksinačkom rudniku izgleda ovako - SRAMOTA.

opširnije

Napredak lider Druge košarkaške lige

U subotu 9. februara u punoj Hali sportova u Aleksincu savladana je Kolubara iz Lazarevca 81:72 (24:16, 13:19, 24:11, 20:26). Ovom pobedom, jedanaestom u nizu Napredak je osvojio lidersko mesto na tabeli Druge košarkaške lige.

opširnije

Istorijska poseta predsednika Vučića Aleksincu

Po treći put predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je grad na Moravici, Aleksinac, ne računajući njegovu posetu kao premijera.

opširnije

Osvanuo neverovatan oglas, na prodaju Zid smrti

Jedan od heroja zida smrti bio je i Goran Savić iz Aleksinca, koji je gledaoce željne uzbuđenja impresionirao vertikalnim vožnjama bez ruku, stajanjem na motociklu, raznim okretima u vazduhu, a njegova najopasnija tačka bila je vožnja vezanih očiju.

opširnije

Duplo golo!

Da ne bude zabune, pod gornjim naslovom neko vidi bliznakinje u najboljem izdanju. Drugima je to situacija kada je flaša prazna, a prazan i novčanik.

opširnije

Pretio medicinskoj sestri, reagovala policija

U Domu zdravlja u Aleksincu došlo je do incidenta, kada je jedan od roditelja koji je doveo dete na pedijatriju pretio medicinskoj sestri.

opširnije

Snimak pljačke prodavnice "Rival" na svim dnevnim novinama

Portal "Proverena vest" je pre par dana ekskluzivno izbacio snimak pljačke prodacnice "Rival". Taj snimak se već danas mogao videti u svim dnevnim novinama kao što su Telegraf, Blic i Kurir.

opširnijePrijatelji sajta