Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Vukovci Aleksinačke gimnazije

rss

10.06.2013.

Na svečanoj proslavi povodom završene školske godine i položene mature, u aleksinačkoj Gimnaziji dodeljene su diplome i priznanja najboljim učenicima.

Vukovci Aleksinačke gimnazije

Pozdravni  govor  učenicima,roditeljima i profesorima održala je direktor škole Vera Manojlović.

Ona se zahvalila najboljim đacima na uspehu koji su postigli za vreme četvorogodišnjeg školovanja i podelila prigodne poklone.

Vukove diplome dobilo je desetoro najboljih đaka. Za đaka generacije proglašena je Jovana Banković, a interesantno je, da je među deset Vukovaca samo jedan muškarac, Marko Stevanović, sa matematičkog smera.

Uspeh ove generacije je izuzetan jer je od preko 80 učenika, čak 41 završilo Gimnaziju sa odličnim uspehom.

 

Komentara: 2


# Jovana Banković škole Vera Manojlović Marko Stevanović
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    branko 11.06.2013.
    Sve je ovo lepo, ali gimnazija gubi jedno odeljenje sto dugorocno znaci gasenje skole, a onaj ko treba da reaguje bavi se nebitnim stvarima!

  • (+0) (-0)

    Igor 11.06.2013.
    Vise od 50% odlicnih, deset Vukovaca od 81.djaka? Ako se to proslavlja i prezentuje kao uspeh onda je pad kriterijuma u ocenjivanju zvanicna politika skole. U mojoj generaciji bio je jedan Vukovac, na prste jedne ruke bilo je odlicnih, Stanisa je jedinice delio kao bombone. Ja sam u medjuvremenu postao hirurg, moji drugari jedinicari postali su lekari, inzenjeri, profesori, mnogi su uspesni u struci u Americi, Australiji, Evropi... Videcemo sta ce biti sa ovim instant Vukovcima, da li je vestacko samopouzdanje dobro za pocetak studiranja na nekom ozbiljnom drzavnom fakultetu? Izvinjavam se izuzecima koji su zasluzili Vukovu diplomu.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}