Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Tribina o zdravoj ishrani i zdravim stilovima života

rss

25.07.2016.

U sredu, 27. jula od 18 časova, u prostorijama OTIS centra u Kneza Miloša, biće održana promocija knjige “Ishrana ljudi”.
Knjigu su napisali Aleksinčani, Nevena i Saša Stanojević, a recenziju uradili prof. dr Nebojša Milosavljević i dr Marko Jovanović.

Tribina o zdravoj ishrani i zdravim stilovima života

Uz promociju knjige promocija knjige “Ishrana ljudi”, održaće se i tribina o zdravoj ishrani i zdravim stilovima života, kao i besplatno merenje krvnog pritiska, šećera u krvi i testiranje i određivanje opšteg zdravstvenog stanja.

Akciju su organizovali APP, OTIS, Centar za kulturu Aleksinac, Dom Zdravlja Aleksinac služba za kućnu negu.

Akciju su pomogli apoteka Pet-Sar farm, Aronija plantaže Mihajlović, Healthy food Lazić, Adonis i proizvođač kozmetičih proizvoda MSN cosmetic.

Agenda dešavanja:
- 18 časova merenje krvnog pritiska, šećera u krvi, testiranje i određivanje opšteg zdravstvenog stanja ispred OTIS centra u Kneza Miloša,
- 19 časova promocija knjige “Ishrana ljudi”, u OTIS centru u Kneza Miloša,
- 20 časova prezentacija i degustacija zdrave hrane proizvođača iz Aleksinca i okoline i prezentacija proizvođača kozmetičih proizvoda MSN cosmetic, u OTIS centru u Kneza Miloša.

Komentara: 0


# OTIS Dom zdravlja tribina knjiga ishrana Marko Jovanović dr Saša Stanojević Nebojša Milosavljević Nevena Stanojević Healthy Food
@MarkoodMorave @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima