Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"MaxBet" donirao klimu za porodilište

rss

01.11.2012.

Kompanija "MaxBet" priključila se akciji fonda B92 "Bitka za bebe" doniranjem klima uređaja porodilištu u Aleksincu. Potpisivanje ugovora o donaciji obavljeno je početkom oktobra i klima uređaj je postavljen u aleksinačkm Zdravstvenom centru.

Fond B92 pokrenuo je akciju "Bitka za bebe" sa željom da se podstakne celokupna zajednica da počne da se angažuje oko stvaranja uslova za zdravlje beba, smanjenje smrtnosti i ugroženosti zdravlja prevremeno rođenih beba. Do sada su skupljena određena sredstva i inkubatori, ali to i dalje nije dovoljno i akcija se nastavlja.

Kompanija "MaxBet", na čelu sa osnivačem, Sašom Marčetom, našla se u ulozi jednog od sponzora Drugog Memorijalnog basket turnira "Mića Projović" koji je održan od 24. do 26. avgusta. Jedan od ciljeva organizatora turnira bio je i uključivanje u akciju “Bitka za bebe” čime su takođe prikupljena sredstva za pomoć porodilištu u Aleksincu.

Iz "MaxBet"-a podsećaju da je neophodno uključiti se u što više ovakvih akcija i na bilo koji način pomoći izgradnji bolje budućnosti za naše potomstvo.

Komentara: 0


# porodilište Opšta bolnica Fond B92
@FondB92 @ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}