Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Kolja i Grobovlasnici 23. juna u Nišu!

rss

30.05.2023. Long Play promo

Nakon dve godine, Kolja i Grobovlasnici, nastupiće u Nišu, u petak 23. juna u Dvorištu Univertizeta (Banovina), sa početkom u 21 čas.

Kolja i Grobovlasnici 23. juna u Nišu!

Kolja je nedavno završio snimanje novog albuma, koji će se pojaviti u drugoj polovini juna u izdanju promoterske kuće Long Play. Uz njega godinama stoji rame uz rame gitarista i producent Voja Aralica, a na koncertu će se predstaviti i novi članovi benda.

Predstojeći niški koncert zapravo je i promocija novog izdanja, pa će publika imati priliku da čuje premijerno izvođenje nekoliko novih pesama uz pažljivo probranu set listu najboljih numera sa prethodnih albuma.

Pre svega poznat i priznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi albumom "Mama, nemoj plakati" (2001), a strpljivo ga je učvršćivao sledećim "Kolja" (2009), trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom "Grobovlasnici" (2013) i odlično prihvaćenim "4 Prsta" (2018), sa koga su se izdvojile "Može malo sutra", "Ala je lep ovaj svet", "Svaku noć je isti mrak" i "Život je san". Veliku popularnost zadobila je i numera "Meksikanac", koja je kao singl objavljena 2020. godine.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara od utorka, 30. maja na prodajnim mestima Tickets.rs, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 dinara!

Prodajna mesta u mreži Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižara Delfi (Obrenovićeva 3), Big star travel (Cara Dušana 84a), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb). 

Ulaznice se mogu kupiti i online preko linka:
https://tickets.rs/event/kolja_i_grobovlasnici_7283

Basic info:
https://longplay.rs/novosti/kolja-i-grobovlasnici-23-juna-u-nisu/

Spot – Život je san:
https://www.youtube.com/watch?v=VRKyKRg2brA&t=7s

Foto – Ružica Ristivojević / Nemanja Đorđević


# Niš najava Nastup promo Banovina Kolja i Grobovlasnici
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima