Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ispiranje magistralnog cevovoda - Očekujte pad pritiska i zamućenje vode

rss

11.05.2022.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Aleksinac obaveštava potrošače da će, u noći između srede i četvrtka 11. i 12. maja 2022. godine, od ponoći do 5 časova ujutru, vršiti ispiranje magistralnog cevovoda od rezervoara „Peto okno“ do mosta na reci Moravi.

Ispiranje magistralnog cevovoda - Očekujte pad pritiska i zamućenje vode

Takođe će se vršiti pranje i ispiranje rezervoara Mozgovo i sekundarne vodovodne mreže u Mozgovu u periodu od 7 časova do 12 časova prepodne.

U pomenutom periodu dolaziće do pada pritiska u mreži i zamućenja vode, te u tom periodu vodu ne koristiti za piće do konačnog bistrenja i stabilizacije. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe za vreme ispiranja.
JKP „Vodovod i kanalizacija“Aleksinac, se zahvaljuje građanima na strpljenju i razumevanju.

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača bude još kvalitetnija.

 

Komentara: 1


# Vodovod i kanalizacija JP vodovod
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+4) (-1)

    Jana 11.05.2022.
    Kod nas uvek neka havarija, ili nesto doradjuju i ispiraju cevi koje su pune mulja , a narocito kada je u pitanju vodosnadbevanje, jer bez vode je nemoguce funkcionisati katastrofa a narocito kada u kuci nemamo ni vodu za pice. Ja sam taj problem resila aparatom za preciscavanje vode a jos bolji izbor hidrogenizovana voda obogacena vodonikom, koja pozitivno utice na zdravlje ljudi a posebno kvalitetna voda obogacena vodonikom ubija slobodne radikale u organizmu.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima