Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Večeras komična predstava "Čorba od kanarinaca"

rss

22.03.2022.

U velikoj sali Doma kulture Aleksinac večeras će se održati predstava "Čorba od kanarinaca" u kojoj glume Mina Lazarević i Ljubomir Bandović. Početak je u 20 časova, a cena ulaznice je 300 dinara.

Večeras komična predstava "Čorba od kanarinaca"

O predstavi

Jeca i Meda se vole. Vole se već trinaest godina, iskreno i potpuno. Jeca želi da se venčaju da bi se voleli još više. Meda nikako ne želi da se venčaju, kako se posle ne bi voleli manje. Pet minuta pred zakazan termin u opštini, njih dvoje pronalaze kompromis – u tih pet minuta će se igrati braka, videti kako im ide i onda odlučiti.

Kroz ovaj jednostavan, duhovit zaplet, Miloš Radović se maestralno poigrava svim arhetipskim situacijama koje nosi jedan muško-ženski odnos. Autor uspeva nemoguće – da krivicu i zasluge podeli na ravne časti, pritom vešto i oprezno igrajući na tankoj ivici između dinamične komedije i nežne monodrame.

Sve to uopšte ne bi bio toliko smešno i zabavno da to dvoje večitih protivnika nisu neizlečivo vezani jedno za drugo. Na kraju krajeva, Čorba od kanarinca jeste komad o ljubavi.

Utorak, 22. mart 2022. u 20.00 sati
Velika sala Doma kulture Aleksinac
Cena ulaznice 300 dinara.


# Centar za kulturu i umetnost pozorište predstava Mina Lazarević Ljubomir Bandović
@cekulaleksinac @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima