Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

U Domu kulture koncert Šobić tribjut benda

rss

28.02.2019. Južne vesti

Numere poznatog muzičara, kompozitora i tekstopisca Miladina Šobića u aleksinačkom Domu kulture izvešće tribjut bend u kome pevaju i sviraju dva muzičara, a njihov koncert na kome će izvesti kultne pesme ovog kantautora će se održati u petak 1. marta.

U Domu kulture koncert Šobić tribjut benda

Organizatori koncerta kažu da je Šobić tribjut bend dobio ekskluzivno pravo Miladina Šobića da nastupa i izvodi njegove poznate kompozicije. Publici u Aleksincu će se predstaviti pevač i gitarista Vanja Radovanović koji je prošle godine predstavljao Crnu Goru na Pesmi Evrovizije i violinista Đuro Kojić.

Miladin Šobić je ostavio dubok i neizbrisiv umetnički trag na teritoriji cele SFRJ semdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog veka, pa smo očekivali lep odživ pripadnika generacija koje su tada imale priliku da studiraju, vole i sanjare uz njegovu muziku, ali nas je obradovalo veliko interesovanje i mladih za koncert - kažu organizatori.

To je i najbolji dokaz da su pesme ovog umetnika, koji je pre više od tri decenije povukao sa muzičke scene, kako kažu, ipak preživele i da i dalje nalaze put do nove publike.

Karte za nastup Šobićevog tribjut benda su u prodaji po ceni od 250 dinara, a koncert počinje u 20 sati.


# Centar za kulturu i umetnost dom kulture Miladin Šobić
@cekulaleksinac @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima