Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Otkazana još jedna predstava, večeras gostuje Ćustić

rss

22.11.2018.

Još jedna predstava najavljena za festival PIP je otkazana, ovog puta, kako kažu organizatori, zbog bolesti glumaca

Otkazana još jedna predstava, večeras gostuje Ćustić

Zbog bolesti glumaca predstava "Crna kutija" neće biti izvedena večeras na festivalu, kažu iz aleksinačkog Centra za kulturu, a moguće je vratiti unapred kupljene karte.

Umesto nje će biti izvedena predstava „Derviš i smrt”, takođe iz Beogradskog dramskog pozorišta. Ovaj komad rađen je po romanu Meše Selimovića, a režirao ga je Slobodan Ćustić, a u predstavi pored Ćustića igra i Miloš Lazić.

Predstava „CRNA KUTIJA” Beogradskog dramskog pozorišta, koja je planirana za 22. novembar 2018. godine u 20:00 sati, je OTKAZANA. Umesto ove predstave, u istom terminu (ali u revijalnom delu Festivala) biće odigrana predstava „Derviš i smrt” istog pozorišta.

Svi oni koji su kupili ulaznice za predstavu „Crna kutija”, a ne žele da pogledaju predstavu „Derviš i smrt”, mogu svoje ulaznice da vrate na biletarnici Doma kulture u Aleksincu, stoji u saopštenju Centra za kulturu i umetnost Aleksinac.

Ova predstava neće biti u takmičarskoj konkurenciji.

Podsetimo da je Ćustić poručio da je predstavu sa Sergejem Trifunovićem trebalo još ranije otkazati, jer se radio o očiglednom sukobu interesa.


# Centar za kulturu i umetnost pozorište festival Festival prvoizvedenih predstava Sergej Trifunović Slobodan Ćustić
@cekulaleksinac @WhistlerDick @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima