Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Održana audicija za "Srbija u ritmu Evrope"

rss

05.03.2011. Izvor: Opština Aleksinac

Danas je opštinu Aleksinac posetio tim edukatora iz Beograda, koji radi na realizaciji projekta „Srbija u ritmu Evrope“.

Održana audicija za
Cilj današnje posete bio je organizovanje audicija u svim osnovnim i srednjim školama naše opštine (Aleksinac, Al. Rudnik, Žitkovac, Tešica i Subotinac), kao i odabir 300 učenika koji će učestvovati u snimanju kulturno-zabavne emisije o Aleksincu, koja će biti emitovana na TV B92.

Pored ostalog, odabrani osnovci i srednjoškolci će u okviru programa projekta proći i besplatnu edukaciju i to u vidu 4 različite sekcije: hor, moderan ples, folkolor i voditeljstvo. Sekciju će voditi TV lice, voditelj Igor Karadarević (Jutarnji program RTS, "Evropsko lice", "Jedna pesma, jedna želja" i dr.)

Po završetku edukacija, u centru Aleksinca biće organizovan koncert na kojem nastupaju deca sa poznatim pevačima zabavne muzike (Marija Šerifović, Saša Kovačević, Aleksa Jelić, Emina Jahović, Ana Štajdohar i dr.), a veliko finale projekta održaće se u mesecu junu 2011. godine, u Sava Centru u Beogradu.


# Marija Šerifović Žitkovac Tešica
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima