Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Karte za PIP od 200 do 300 i od 900 do 1500 dinara

rss

08.02.2015. Radio Aleksinac

Organizacioni odbor jedinstvenog Festivala prvoizvedenih predstava, koji će biti održan od 17. do 22. februara u Aleksincu, na sednici je usvojio cenovnik karata za predstave.

Karte za PIP od 200 do 300 i od 900 do 1500 dinara

Cena pojedinačne karte parter prve kategorije biće 300 dinara, za parter druge kategorije 250, a za balkon 200 dinara.

Komplet karata za šest predstava, u zavisnosti od položaja mesta u sali, koštaće od 900 do 1.500 dinara.

- Dogovorili smo se da cene pojedinačnih karata i kompleta budu kao one sa prethodnog festivala zbog same ekonomske situacije, tako da se nadamo da će biti puna sala. Ulaznice su pristupačne, predstave izuzetne, jer kao što znate, mi uvek dovodimo najbolje predstave, najbolje praizvedbe u prethodnoj godini, i siguran sam da će publika uživati gledajući ih - napominje predsednik Organizacionog odbora festivala Grujica Veljković.

Tokom šest dana festivala, publika će moći da pogleda predstave koje su po prvi put izvedene na profesionalnim scenama u Beogradu, Šapcu, Kragujevcu i Vranju, a na zatvaranju će u čast nagrađenih biti odigrana predstava „Teatra 91“ Pozovi M radi preljube, najavljuju organizatori.

Treći Festival prvoizvedenih predstava trebalo je da se održi na jesen prošle godine, ali je iz tehničkih razloga odložen za februar. Sledeći festival, četvrti po redu, biće održan kako je i planirano, krajem novembra ove godine.


# Grujica Veljković pozorište festival Festival prvoizvedenih predstava ulaznice
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima