Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Humanitarna akcija ''Milinko vam daruje - ''Mali princ'' za đake prvake''

rss

16.03.2013.

Humanitarna akcija "Milinko vam daruje - "Mali princ" - za đake prvake" koja je počela pre dva meseca na teritoriji cele Srbije, stigla je i do naše opštine.

Humanitarna akcija ''Milinko vam daruje - ''Mali princ'' za đake prvake''

Pre par dana Milinko Isaković, široj javnosti poznat po humanitarnoj akciji "Milinko vam daruje" u okviru koje je putovao po Srbiji i ostavljao poklone na različitim lokacijama, nadajući se da će ih pronaći oni kojima su ti pokloni potrebni, dostavio je knjige jednom od dobrovoljaca sa teritorije naše opštine, koji su se javili da pomognu u distribuciji knjiga đacima prvacima na nivou cele opštine.

Knjige su već stigle do đaka prvaka iz OŠ ''Vuk Karadžić'' u Žitkovcu i do prvaka u školi u Moravcu, a ovih dana knjige će dobiti i prvaci iz OŠ Ljupče Nikolić i OŠ Vožd Karađorđe.

Dobrovoljci, zaduženi za distribuciju knjiga suočili su se sa malim problemom, a to je nedostatak ljudstva, tj za pojedine škole u našoj opštini se nije javio niko ko bi distribuirao knjige.

Ovom prilikom pozivamo dobrovoljce, koji će pomoći u akciji. Nisu pokrivene škole na Aleksinačkom rudniku, kao i isturena odeljenja tih škola, kao i škole od Tešice pa do Vukanje, gde god ima škola ili isturenih odelenja.
 

video...

Komentara: 2


# škole Vuk Karadžić
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Marija 19.03.2013.
    Potrebni dobrovoljci za podelu knjiga đacima prvacima u školama u Aleksinačkom bujmiru i Glogovici...Ove škole su jedine za koje nemamo dobrovoljce...

  • (+0) (-0)

    Marija 20.03.2013.
    I škole u Glogovici i Al. Bujmiru pokrivene,u petak đaci prvaci dobijaju knjige ...Po našim informacijama sve škole su pokrivene...Ukoliko neka škola nije dobila knjige,obavestite nas,propusti su uvek mogući kada se radi :)


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}