Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinčanka, najtalentovaniji scenograf mlađe generacije

rss

29.12.2013. D. Ostojić

Mlada i uspešna aleksinčanka sa puno umetničkih talenata, Milica Stanković, predstavlja najtalentovaniju scenografkinju mlađe generacije.

Aleksinčanka, najtalentovaniji scenograf mlađe generacije

Milica Stanković je rođena 1988.godine, završila je srednju muzičku školu "Miloje Milojević" u Kragujevcu, odsek za solo pevanje, potom scenografiju na Fakultetu za umetnost i dizajn. Jedno vreme je provela u Americi. Bila je student generacije na odseku za scenografiju. Danas predstavlja najtalentovaniju scenografkinju mlađe generacije.

Tako talentovana i vredna postala je sastavni deo tima jedne od najpopularnijih beogradskih predstava "Hajduci". Scenografija za ovu predstavu je Miličin prvenac, koji je mnoge iskreno oduševio.

Za komentar smo pozvali jednog od Miličinih prijatelja, inače gledaoca premijerne predstave koji nam je ispričao detalje:

"Premijera održana 25.novembra, sve predstave su rasprodate i u decembru, predstava je zaista dobra. Ovo je Miličin profesionalni prvenac gde je kompletnu scenografiju odradila od početka do kraja. Posle premijere je dobila sve pohvale, od reditelja Darijana Mihajlovića, njenog profesora - Aleksandra Denića i kompletne glumačke ekipe. Inače predstava je uvrštena u redovan repertoar Dadov-a."

Aleksinac.Net želi Milici puno uspeha u daljoj karijeri


# Milica Stanković scenografija Aleksinac.Net umetnost Aleksinčanke
@aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima