Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksandra Pavlović nova predsednica KK "Velimir Rajić"

rss

26.01.2015. V. Rajić KK, Radio Aleksinac

Na sednici Skupštine Književnog kluba „Velimir Rajić“, održanoj prošle nedelje, u redovnoj proceduri jednoglasno je izabrano novo rukovodstvo.
Novi predsednik kluba u ovom prvom mandatu biće Aleksandra Pavlović.

Aleksandra Pavlović nova predsednica KK "Velimir Rajić"

Na sednici Skupštine književnog kluba "Velimir Rajić", održanoj 23. januara 2015. godine, u redovnoj proceduri, jednoglasno je izabrano novo rukovodstvo. Izvršni odbor u narednom mandatu čini će Aleksandra Pavlović (ujedno i novoizabrana i predsednica Književnog kluba), Miroljub Nikolić (podpresednik kluba), Svetlana Biorac - Matić (blagajnik), Maja Radoman Cvetićanin i Mirjana Ivanović.

Kako je za radio Aleksinac potvrdila Pavlovićeva, zbog efikasnijeg rada smanjen je i broj članova Izvršnog odbora sa 9 na pet članova.

Književni klub će se uključiti u obeležavanje Savindana, pa će u Centru za kulturu i umetnost u Aleksincu sutra od 18 časova biti organizovano književno veče „Svetosavskom stazom“, posvećeno prvom arhiepiskopu i prosvetitelju srpskom Svetom Savi.

 


# Velimir Rajić Velimir Rajić književni klub Radio Aleksinac Svetlana Biorac Matić Aleksandra Pavlović Miroljub Nikolić Maja Radoman Cvetićanin Mirjana Ivanović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima