Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Bobana niko nije zvao iz vlasti

rss

12.11.2014. D. Ostojić

Bobanu Ranđeloviću, predsedniku OO DS Aleksinac je neko isekao kablove kočionog sistema.
Sumnju na ceo slučaj baca podatak da auto nije obijen, već su nepoznati počinioci isekli instalacije kočionog sistema.

Bobana niko nije zvao iz vlasti

Nema potvrde da je ceo događaj politički motivisan, ali istraga koja je u nadležnosti MUP-a, će dati zvanične rezultate.

Ono šta mene razočarava u celoj priči jeste da niko od političara lokalne vlasti nije uzeo telefon, i da pozove tog Bobana Ranđelovića i pita ga kako je i da li mu treba neka pomoć oko cele situacije.

Nevezano za političku pripadnost, postoje trenuci kada političari koliko god se politički neslagali, treba da budu ljudi. Očekivao sam da će bar čelni ljudi opštine, Čeda, Neša, Grujica, da pozovu i pitaju kako je. Ili Danijela Petković i Violeta Popović koje su tom Bobanu bile drugaice iz gimnazije.

Politika je toliko ugušila ljudsko u nama, da političare više ne potresa ni činjenica da je neko mogao da strada, ili da mu se desi neka nesreća.

Ne zaboravite braćo i sestre na vlasti, danas je vaša vlast, a proći će za par godina i taj medeni mesec naprednjaka, kao što je prošao i Slobin, i Koštuničin, i Đinđićev i Tadićev. Zreli političari dok su na vlasti, se prema političkim protivnicima odnose onako kako bi i sami voleli, da se neka buduća vlast prema njima odnosi kada budu otišli u opoziciju.

 

Komentara: 5


# Boban Ranđelović Dušan Ostojić Danijela Petković Violeta Popović automobil sabotaža
@zubarcina @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+3) (-4)

  HAHAHA 12.11.2014.
  Pa bas bi ga ti branio da nije tvoj politicki istomisljenik. Nego ovaj sajt radi zbog toga. Obecao ti Boban neku funkciju pa sad pisi protiv SNS, SPS, URS...

 • (+4) (-3)

  dikavac 12.11.2014.
  dusan bas si naivan pa kako damu se javu kad otisli na jerodrom da cekaju tatka sta ako zaboravu pristupnicu da ponesu toj bibas bilo komendija

 • (+7) (-1)

  Udar 12.11.2014.
  Pa šta ima ljudsko u naprednjacima?To je pravo pitanje a ne to gore!

 • (+3) (-0)

  Rade Djurdjevic 14.11.2014.
  Veoma ruzno da ovako nesto dozivite. Primitivizam se ogleda u ovom postupku a to rade samo primitivni narodi.Nemamo politicke kulture kao sto nemamo ni bilo koje druge.U Z A S ! ! !

 • (+2) (-0)

  bibi 16.11.2014.
  Pa kako da ga pozovu kad nemaju oci ni sami sebe u ogledalo da pogledaju, pljuje ih ceo Aleksinac!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima