Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Toplica Đorđević demantuje navode Aleksinac Net-a

rss

05.09.2015.

Sekretar Crvenog krsta u Aleksincu, Toplica Đorđević demantovao je pisanje našeg portala u vezi sa zloupotrebama.

Toplica Đorđević demantuje navode Aleksinac Net-a

"Pokušavate od mene da napravite lopova, ali moje poštenje i čist obraz sam godinama gradio, još od Trstenika gde sam počeo da radim pa do danas. I pored toga hoću da demantujem neke informacije koje ste objavili, ili bolje reći da ih pojasnim vašim čitaocima. Znam da o Crvenom krstu misle mnogi da tamo rade sve sami lopovi, jer je nekoliko radnika do sad bilo u zatvoru, ali ja želim da odbranim instituciju Crvenog krsta, a ne sebe. Zato vam i predočavam sve podatke." - ovim rečima započinjemo razgovor u sedištu aleksinačkog Crvenog krsta, sa sekretarom ove organizacije Toplicom Đorđevićem.

"Krenimo redom. Prvo, naveli ste da sam dobio 14.000 dinara za odlazak na skupštinu crvenog krsta, a tačan iznos moje dnevnice je 2300 dinara. Ostatak troškova ne snosi aleksinački Crveni krst, već centrala u Beogradu. Ona je na ime putnih troškova isplatila 8600 dinara i platila troškove putarine. Dakle ja nisam oštetio aleksinački Crveni krst, već sam primio 2300 dinara dnevnicu, onoliko koliko mi po zakonu sleduje. Drugo. što se tiče nepodeljene robe, stvar je sledeća, robu smo sakupljali od maja meseca i u februaru sledeće godine smo imali krađu u jednom od Pikovih magacina. Formirali smo komisije koje zakon nalaže i kompletnu štetu od 535 dinara, na koliko je komisija procenila štetu, sam ja platio kao odgovorno lice. Sve to možete videti u papirima koje Vam dostavljam" ističe g. Đorđević.Gospodin Toplica Đorđević nam je pojasnio i temu vezanu za policijsku istragu u Crvenom krstu.

"Istraga je po nalogu tužilaštva započeta, inspektori rade svoj posao, mi u Crvenom krstu svoj, pa ako bilo šta ne bude po zakonu ja ću odgovarati. Ali mogu da javno posvedočim da niti jedan dinar nisam proneverio. Obavljao sam najsloženije zadatke u Crvenom krstu poslednjih desetak godina i nikada ništa nije falilo. Već sam na ovakve stvari navikao, uvek se tenzija digne pred izbore, a pošto ja nisam član niti jedne stranke, to bode oči pojedincima koji bi na moje mesto da postave svoje ljude. Ali i to će proći, čim se izbori završe." navodi sekretar aleksinačkog Crvenog krsta.
 

Komentara: 4


# izbori Crveni krst Toplica Đorđević demanti ko je ko
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+15) (-5)

  DDD 06.09.2015.
  Toplicu znam dugo,ne znam sta je tacno oko optuzbi ali ce policija i tuzilastvo reci. Ali znam da mu poprilicno pakuju ovi drugovi iz julinove kombi sttanke,drug Lerkic koji je muvao i lezao robiju sad bi opet da muva jer je opet na vlast. Postavlja se pitanje s kojim moralnim pravom drug Lerkic to radi a s druge strane iskoriscava Sasu pa je postao i clan upravnog odbora i zaposlio zenu u domu u Kulini i povrh svega je postavio za shefa kuhinje a radi samo dva meseca. E pa drugovi levicari SRAM VAS BILO BANDITI JEDNI.

 • (+5) (-11)

  naprednjakudusi 06.09.2015.
  moz da pricate sta ocete ali dok je Lera bio vlast znao se neki red. bili su susreti sela i mesne zajednice i program za selo se vodio red. i kod slobe je bio neka diciplina i lera i grejac je bilo selo za primer u opstinu. ja glasam za vucica i uvek sam za vucica ali dok se u opstinu ne zna neki red i diciplina i da se zna komanda. napredna stranka je svi smo za vucica jer je on jedini posten politicar.

 • (+12) (-4)

  DDD 06.09.2015.
  Znao se red dok je bio Lerkic hahahhahah,pa naprednjaku u dusi on je osudjen za kradju para i lezao je u corku za to,to su proberene stvari to svi znaju kao sto znaju da su ovi tvoji napredni zaveli red tako sto su sto pokrali sto nenamenski potrosili dvestapedesetmiliona dinara ako ti je lakse to je 2miliona evra i to je po tebi posteno. a lerkic optuzio toplicu i to izmislio dnevnice za 14000 dinara. pokrijte se usima i cutite banditi jedni upropastiste opstinu bagro nepismena.

 • (+5) (-0)

  Voja 07.09.2015.
  U prošlom tekstu ako se lepo pročita niko nije ni spominjao dnevnicu od 14.000 dinara.
  Problem su duple dnevnice (visine u okviru zakona) za jedan dan i za 45 minuta rada. Dnevnice se istog dana naplate, prepodne u Aleksincu, a popodne u Beogradu.
  Đorđević ovo i ne poriče?


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}