Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Skuteri i gliseri isterali kupače

rss

07.07.2014. tekst i foto Dušan Stevanović

Pet skutera i nekoliko glisera isteralo je sve kupače na Bovanskom jezeru, naročito na prvoj, aleksinačkoj plaži, ovog vikenda.

Skuteri i gliseri isterali kupače

Negodovanje prisutnih ljudi iz Aleksinca, Niša, Kruševca, Ražnja, Vojvodine, nije uspelo da umiri iživljavanje pojedinaca koji su svoje vratolomije upravo prikazivali u plićaku, prve, aleksinačke plaže. 

Kupači su mobilnim telefonima dramatično pozivali policiju, ali niko se nije našao da nešto učini u tom trenutku. 

- Ovako je svake godine na Bovanskom jezeru, naročito za vikend. Sumanuti žestoki momci iživljavaju se nad kupačima. Čudi me da još niko nije stradao. Na plaži ima mnogo male dece i starijih ljudi. Mi kupači i ljubitelji Bovanskog jezera, ne znamo kome da se obratimo za pomoć. Milicija ne reaguje, iz Opštine Aleksinac uopšte nisu zainteresovani za ove slučajeve, dok iz Vodoprivrede nadležni skoro i da ne znaju gde je Bovansko jezero - kaže Mića Branković iz Niša, inače redovan posetilac Bovanskog jezera. 

Po svemu sudeći, dok se ne desi prva nesreća zbog sulude vožnje skutera i glisera, tako će i ostati, a onda će svi nadležni organi reći, da to nije u njihovoj nadležnosti. 

 

Komentara: 2


# Bovansko jezero kupači skuteri
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+9) (-0)

    Ljubitelj Bovanskog jezera 08.07.2014.
    Ovaj problem biće rešen onog trenutka kad predsednik Opštine provede jedan vikend sa svojom porodicom na jezeru , a da to nije oficijelnog karaktera , sa odelom i kravatom .Dimić je ponekada i znao da dodje , kako bi pokazao svoje zmijsko telo i ubedi glasačice da , baš , za njega glasaju ali ni on nije ništa učinio za to jezero . Sramota za rukovodstvo Aleksinca . Neka pogledaju sajt Srebrnog jezera koje je lošije od našeg , a oni napraviše turističku atrakciju i puni su turista

  • (+15) (-2)

    Zora 08.07.2014.
    A sta ce i jedni i drugi na jezeru. Bovansko jezero nije predvidjeno ni za kupanje ni ,,sibanje,, camcima


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}