Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Popravite dok negog ne UBIJE struja!

rss

25.11.2018.

U parku Brđanka pored polomljenih klupa i klackalica ima i stvari opasne po ŽIVOT. Dakle, nalaze se otvorene bandere,transformatori i sve ostalo.

Popravite dok negog ne UBIJE struja!

Na slici se mogu videti kablovi koji nisu ni malo bezbedni. Ove žice nisu zaštićene, otvorene su. Prosta situacija, prolazi roditelj sa detetom, roditelj se zagleda negde na sekundu, dete pipne neku žicu, i šta ćemo onda? Na žalost, u Srbiji je takvo vreme da svi čekaju da neko, ne daj bože pogine, i onda će oni to da poprave.

Apel za sve nadležne, da ako već ne mogu ili ne žele da poprave klupe, kante i zasade cveće u žardinjere, neka poprave ovakve stvari opasne po život, jer struja jednom ubija!

Komentara: 5


# Brđanka opasnost
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+4) (-9)

  Novinarcic 25.11.2018.
  Apelujem na “novinare” da istraže temu o kojoj pišu. Čak i ja obican laik koji svakodnevno prolazi Brdjankom vidi i zna da su to stari vodovi od stare rasvete koja je skinuta, kablovi od trafo-stanice povađeni, tako da su ovo “mrtvi” vodovi pa ne postoji ni šansa da neko strada.
  Da izgleda ružno izgleda, ali manite se ovakvih click-bate vesti da je tekst bio da neko dete može da se iseče na ormaru ili žicama pa i ajde Al ovako...

 • (+15) (-1)

  Odgovor liku koji prolazi Brdjankom 25.11.2018.
  A da li vi mislite cak i da su kako kazete mrtvi vodovi treba da izgleda ovako ?

 • (+13) (-)

  Trifun 25.11.2018.
  Molim redakciju i novinare da napisu nesto o problemu parkinga u bolnici, koji je ogradjen i posljuncan. Asfaltiraju tamo neke ulice iza stadiona gde ne prodju ne 10 coveka, a za ovo opstina nema para. Kazu u bolnici da predsednik opstine ne da novac. Nije to vazno. A pomenuti sljunac vozila guraju i raznose po kolovozu ulice M. Popovica, a radnik bolnice (cistac) po nekoliko puta na dan cisti ulicu od tog kamenja, iako ulica nije bolnicki krug. Mada njemu svaka cast, jer covek misli o bezbednosti saobracaja, jer zamislite sta bi se dogodilo da auto nagazi kamen, on odleti i pogodi nekog u glavu... Molim da istrazite tu temu. A takodje i temu o tome da je predsednik opstine nalozio da se ulaz vozilom u bolnicki krug placa 100 din. Radnici na kapiji kazu da je bas predsednik opstine doneo tu odluku, pa kada se gradjani bune i pitaju zasto toliko da plate i ko je to odgredio, cuvar na kapiji kaze da pitamo predsednika opstine. Napisite molim nesto vise o ovim temama, istrazite ih, treba narod da zna.

 • (+5) (-)

  Trifun... 25.11.2018.
  ... Slikajte i slobodno posaljite na mejil [email protected] . Takodje posaljite nesto vise o tome i bice objavljeno

 • (+) (-3)

  Odgovor odgovor liku koji prolazi Brdjankom 26.11.2018.
  Procitajte polako i pažljivije zadnji pasus koji sam napisao...


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima