Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Moravica svakog dana sve prljavija

rss

18.11.2018. Vukan Ostojić

Od naših čitalaca dobijali smo poruke u kojim je tema zagađivanje reke Moravice. Ova reka je, kako kažu svaki dan sve prljavija. Može se reći da je kej prilično sređen i da se u zadnje vreme sve više radi na čišćenju keja.

Moravica svakog dana sve prljavija

Kako kažu čitaoci, u ovoj reci se mogu naći paprike, paradajz, raznovrsna obuća, stolice...

Na jednoj slici, koju trenutno imamo, može se videti stolica. Izgleda da je dosta teško da se ode do obližnjeg kontejnera i bace stvari koje nam nisu potrebne, definitivno je mnogo lakše baciti u nedužnu reku.

Ova reka će morati da čeka neka bolja vremena (neke bolje ljude), a do tada će teći stolica, po neka obuća i sve ostalo što ljudima nije potrebno.

Ukoliko imate neke fotografije u vezi ove teme možete ih poslati na mejl: [email protected]

Komentara: 3


# Moravica smeće Vukan Ostojić zagađenje
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+4) (-1)

  Totalni Anonimus 18.11.2018.
  Super prica. Konacno da se neko seti da napise nesto. Ovaj problem je vec godinama traje. Mislim da bi trebali da se poostre zakoni.

 • (+5) (-)

  Pored reke 18.11.2018.
  Nazalost ovakva svest je trebalo ranije da se siri!!! Inace sto se tice obala Moravice, moze se videti raznoliki otpad!!! Od opasnih i toksicnih otrova za poljoprivredu, do elektronike i šuta!!! Od mosta u selu Vakup gde se svakodnevno peru prskalice,do usća u Moravu je toliko zagadjenje da je uopšte i cudno da rastu alge, o ribama kojih je nekad bilo da ne govorimo!!! Da nije tuzno bilo bi smesno!!!

 • (+5) (-)

  [email protected] 18.11.2018.
  Niko nam nije kriv sto ne mozemo, ne znamo da pdrzavamo reke i ostale prirodne lepote. Nikada necemo bili normalna zemlja


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}