Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Gliseri i skuteri opet pravili haos

rss

20.07.2014. Tekst i foto Dušan Stevanović

Prvi lep i topao dan, nedelja, na Bovanskom jezeru i opet haos koji pravi nezrela omladina na Bovanskom jezeru .

Gliseri i skuteri opet pravili haos

Iživljavali su se nad hiljadama kupača i pecaroša koji su došli da provedu vikend pored vode.

Kao da naš tekst objavljen na Aleksinac.Net koji su preuzele  Večernje novosti i mnogi drugi republički mediji nije imao nikavog odjeka .

Niko se nije osvrnuo na zaista veliki problem, koji prave vozači skutera i glisera. Sve je ostalo isto.

Na naše pitanje načelnici inspekcijske službe Uprave Aleksinac, Vesni Radivojević, kome da se ljubitelji Bovanskog jezera obrate za pomoć, kako bi se rešio ovaj veliki  i opasan problem ,dobili smo sledeći odgovor.

- Bovansko jezero je u ingerenciji Srbija vode. U Nišu postoji inspektorat koji se nalazi u ulici Strahinjića Bana i  treba se obratiti njihovim inspektorima. Samo oni imaju pravo da kazne sulude vozače na vodi mandatnom kaznom od 5.000 dinara .

Da nesreća bude veća, ovog vikenda se broj plovila znatno povećao, jer ih je naš tekst o nemogućnosti stopiranja samo ohrabrio, pa smo videli i jedan hidro gliser koji je jurio preko 100 kilometara na sat.

Ipak, uspeli smo da mu zapatimo registraciju KL - 600A, što znači da je gliser stigao iz Kladova sa Dunava. Da li će  ova registracija nekom nešto značiti i da li će se potražiti vlasnik, videćemo.

Takođe, podsećamo na čitavu seriju slika na našem sajtu, gde se jasno prepoznaju lica ovih vozača. Do sada su nadležni ignorisali ovaj dokazni materijal.

Ipak, upozoravamo sve nadležne, najpre ove u Aleksincu, da treba reagovati dok se ne desi neka nesreća, jer će sve, posle toga, biti kasno.

 

Komentara: 6


# Bovansko jezero Aleksinac.Net kupači skuteri divljanje Vesna Radivojević Večernje novosti Srbija vode
@aleksinacnet @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+8) (-1)

  Vlada 20.07.2014.
  Ej ,bre, pa Neša i Sns znaju da plivaju samo u političkim vodama . Njih ova prirodna lepota ne interesuje .To je radničko seljačka stranka , a poznato je da se seljaci plaše vode

 • (+5) (-0)

  uhhh.... 21.07.2014.
  SNS je prava sekta !!!

 • (+0) (-0)

  Gliser 21.07.2014.
  Nad hiljadama kupača. Hahaha

 • (+4) (-0)

  kalimero 21.07.2014.
  Kako god neki red treba da se napravi

 • (+3) (-1)

  slobodanka 21.07.2014.
  Bovansko jezero nije namenjeno ni za kupanje ni za ,,ludovanje,,. Alo bre, pa tu vodu pijemo!!! Sta traze tamo kupaci uopste?

 • (+1) (-1)

  brejker 15.06.2015.
  Pa za to ih I rasterase sa skuteri jer nema vecei pa Prost narod moca u vodu a mi Vi je pijete pa oni rade za vodovod zar ne kapirate


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}