Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Divan gest - poklonio lap top nadarenoj učenici

rss

18.10.2013.

Na vest da je pokrenuta humanitarna akcija, za aleksinačku učenicu generacije, Jovanu Banković, vlasnik firme Hepicentar, Boban Ranđelović je odlučio da se odazove pozivu i pokloni nov lap top.

Jovana Banković je mlada i uspešna devojčica, završila je srednju školu kao đak generacije. Inicijativu da se pomogne Jovani, pokrenula je Biljana Jelenić, radnik Centra za socijalni rad u Aleksincu koju smo zamolili za komentar.

"Po prirodi posla se stalno susrećem sa ljudima kojima je pomoć neophodna. Za Jovanu Banković znam da je dete za primer, mlada uspešna, poštena i iskrena. Đak generacije u Gimnaziji, sada je na Matematičkom fakultetu u Beogradu. Sigurna sam da će joj lap top biti od velike pomoći."

Boban Ranđelović, donator novog laptopa nije želeo da se njegovom gestu daje publicitet, ali smo u razgovoru sa njim saznali interesantne detalje.

"Ja zaista ne želim da ispadne da se sad hvalim. Pomažem koliko mogu, pomagao sam i pre,  pomagaću i nadalje. I sam sam studirao fakultet u kome je matematika bila osnov učenja, i siguran sam da će Jovani na Matematičkom fakultetu, lap top i savremeni softveri iz te oblasti olakšati studije i pripremu ispita. Moram da spomenem i ženu koja je inicirala celu akciju, Biljanu Jelenić iz Centra za socijalni rad u Aleksincu."

Aleksinac.Net podržava sve humanitarne aktivnosti, i informacijama na ove teme želi da se zahvali ljudima koji su u ova teška ekonoska vremena odlučili da budu humani. Najiskrenije čestitamo Bobanu Ranđeloviću i Biljani Jelenić na uspešno pokrenutoj i završenoj humanitarnoj akciji.

 

Komentara: 1


# Boban Ranđelović Jovana Banković Biljana Jelenić Aleksinac.Net
@aleksinacnet @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-0)

    Dragan 20.10.2013.
    Svaka čast mladi gospodine na dobroj volji ....


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima