Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinački penzioneri i sledeće godine bez besplatnog prevoza

rss

24.12.2013. D. Ostojić

I sledeće godine aleksinački penzioneri ostaju bez besplatnog prevoza

Aleksinački penzioneri i sledeće godine bez besplatnog prevoza

Dragoslav Radojković Dale je pokrenuo inicijatiu da se svim aleksinačkim penzionerima obezbedi besplatan gradski i prigradski prevoz na teritoriji opštine Aleksinac. Tu inicijativu je dostavio predstavnicima SO Aleksinac. Nakon kratkotrajne diskusije ovu odluku su odbornici vladajuće većine odbili. U izjavi za AleksinacNet Dragoslav Radojković kaže:

"Ovu inicijativu sam podneo jer znam koliko je težak položaj penzionera. I sam sam pernzioner i svestan sam da bi ova odluka o besplatnom prevozu za penzionere bila od velike koristi. Nažalost politika je opet bila jača od interesa pezionera. Žao mi je samo što su i odbornici PUPS-a glasali protiv besplatnog prevoza za penzionere. Radul Stojanović koji je odbornik PUPS-a je za govornicom rekao da oni kao partija neće podržati moj predlog."

Partija ujedinjenih penionera je u svom predizornom programu u Aleksincu najavljivala da će dolaskom na vlast vredno raditi da se usvoji odlka, da penzioeri imaju besplatan prevoz na teritoriji cele opštine Aleksinac.

Iako su odbornici PUPS-a sastani deo aleksinačke koalicije na vlasti, ni nisu izglasali dostavljeni predlog o besplatnom prevozu. Aleksinački penzioneri će do daljnjeg plaćati prevoz kao i sve ostale kategorije stanovnika.

 

Komentara: 1


# Dragoslav Radojković prevoz Dragoslav Radojković penzioneri SO Aleksinac Radul Stojanović
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Sasa 24.12.2013.
    Stvarno je cudno da se PUPS bori da penzioneri nemaju besplatan prevoz. Izgleda su penzije jos uvek velike da taj trosak za prevoz nije veliki.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}