Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Društvo

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Ukupno: 991  Displaying: 51 - 60

Žitelji Rutevca pomažu svom komšiji

Vladimir Miletić 02.06.2020.

U Rutevcu kod Aleksinca nesvakidašnja akcija, meštani sela su se samoinicijativno organizovali kako bi pomogli svojim komšijama, socijalno ugroženoj porodici koja živi u trošnoj kući bez struje i vode, kupatila i osnovnih uslova za život.

Opširnije

Komentara: 0

Ove nedelje se obeležavaju Dani opštine Aleksinac

02.06.2020.

4. i 5. juna obeležiće se Dani opštine Aleksinac. Zbog situacije sa pandemijom koronavirusa broj posetioca na svim događajima je ograničen.

Opširnije

Komentara: 0

Nekadašnje obeležje grada truli u dvorištu škole

Aleksinac.net 01.06.2020.

Posle prošlogodišnjeg uređenja glavne ulice, koje je izazvalo buru nezadovoljstva građana, ostalo je nejasno šta će se desiti sa nekadašnjom fontanom u centru grada, obeležjem Aleksinca, inspiracijom razglednica iz našeg grada.

Opširnije

Komentara: 2

Medicinari strahuju od otkaza, direktor tvrdi zaposlili smo 22 novih radnika

Južne vesti 27.05.2020.

Zdravstveni radnici koji su prema naredbi Ministarstva zdravlja krajem marta angažovani zbog epidemije virusa korona u Opštoj bolnici u Aleksincu tvrde da su nakon dva meseca rada pred otkazom.

Opširnije

Komentara: 0

Kej kao džungla, isti problem svake godine

Aleksinac.net 26.05.2020.

Zašto je održavanje šetališta pored Moravice, popularnog keja, težak posao za nadležne? Dok se deo oko glavnog mosta, relativno, redovno održava, ostatak je u očajnom stanju.

Opširnije

Komentara: 3

Autobus pun rizika, zbog vrućina vozači uključuju klimu

25.05.2020.

Redukovani red vožnje u međugradskom saobraćaju i smanjen broj polazaka u jutarnjim satima, kada sve veći broj radnika iz Aleksinca, putuje na posao u Niš, izazvao je velike gužve, ali i zabrinutost zbog mogućeg širenja zaraze.

Opširnije

Komentara: 0

Po preporuci Ministarstva testiranje na koronu nije obavezno za sve u vrtiću

22.05.2020.

Samo zaposleni u predškolskim ustanovama koji su bili u kontaktu sa kovid pozitivnim ljudima ili su radili u privremenim bolnicama sa obolelima od korone moraju da se testiraju i tek sa negativnim rezultatom dođu na posao - kažu u Ministarstvu prosvete, dok za ostale to nije obaveza.

Opširnije

Komentara: 0

Crveni krst isporučio pakete korisnicima Centra za socijalni rad

14.05.2020.

U ponedeljak i utorak volonteri Crvenog krsta Aleksinac isporučili su 91 paket hrane i higijene. Paketi su isporučeni korisnicima Centra za socijalni rad opštine Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 0

Kada će domovi za stare izaći iz izolacije i kakva će biti nova pravila

11.05.2020.

Korisnici domova za stare još uvek su u izolaciji, a kada će moći da izađu napolje odlučivaće direktori sa zaposlenima i po preporuci epidemiologa.

Opširnije

Komentara: 0

Stopama svojih predaka - Tara Biočanin

Ljubiša Marković - Balta 09.05.2020.

Sa ŽKK „Kraljevo“ prvakom države Srbije i osvajačem Kupa Srbije u ekipi i mlađana Tara B. Biočanin iz Kruševca, koja ima samo 15 godina. Uz to odlična je učenica Gimnazije u Kraljevu, mnogo trenira profesinalno ali knjiga je i dalje prioritet.

Opširnije

Komentara: 0

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Ukupno: 991  Displaying: 51 - 60{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}