Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Društvo

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1054  Displaying: 11 - 20

“Od rada ni ne primetimo kada prođe dan” - doktorke u kovid zoni u Aleksincu

Južne vesti 08.01.2021.

Danima i mesecima rade svoj posao najbolje što znaju, ojačale su nakon svega što su prošle i preživele i ništa ih više ne može razbiti - govore lekari Svetlana Šunjevarić Stojiljković i Katarina Stojković Stajić, koje su jedini doktori koji su zbog svoje specijalizacije lečili koronu u Opštoj bolnici u Aleksincu od početka epidemije i imaju samo jedna drugu za zamenu.

Opširnije

Komentara: 1

Otac Juga i zvezdaši

07.01.2021.

Nakon liturgije za Badnji dan i paljenja badnjaka u svom parohijskom hramu, crkve Sveta Petka u selu Trnjanu, sveštenik Jugoslav Ćurčić je u večernjim satima imao zanimljivu božićnu besedu namenjenu navijačima Crvene Zvezde u jednom Niškom gradskom parku .

Opširnije

Komentara: 1

I dalje se primećuje usporavanje epidemije na teritoriji opštine Aleksinac

Opština Aleksinac 04.01.2021.

Danas je u sali Skupštine opštine održana 14. sednica Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Aleksinac, prva u novoj godini.

Opširnije

Komentara: 0

Životopis nove igumanije manastira u Lipovcu Irine Jovanović

Pravoslavna Eparhija niška 02.01.2021.

U subotu 2. januara 2021. godine kada Crkva Božija molitveno proslavlja spomen na Svetog Ignjatija Bogonosca, Njegovo Preosveštenstvo episkop niški G. Arsenije služio je Svetu Liturgiju u manastiru Svetog Stefana u Lipovcu.

Opširnije

Komentara: 0

Vesić građane Aleksinca i Novog Sada nazvao ruljom (VIDEO)

Direktno 30.12.2020.

Imate ljude koji su došli iz Novog Sada, iz Aleksinca, eeej on će da priča iz Novog Sada da li nama treba metro ili ne, to je organizovana politička rulja koja se bavi samo time kako da zaustavi izgradnju bilo čega u Beogradu - izjavio je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Beograda, Goran Vesić, zamenik gradonačelnika.

Opširnije

Komentara: 3

Kafići i restorani 31. decembra i 1. januara radiće do 18 časova

29.12.2020.

Krizni štab je doneo odluku da 31. decembra i 1. januara restorani i kafići rade do 18 sati, a prehrambeni objekti do 20 sati. Neće biti organizovanog dočeka Nove godine niti reprize, saopšteno je.

Opširnije

Komentara: 0

Počela podela paketića najmlađim stanovnicima opštine Aleksinac

Opština Aleksinac 28.12.2020.

U sklopu akcije "Deda Mrazovo poštansko sanduče" prošle nedelje počela ja podela paketića najmlađim stanovnicima opštine Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 1

Supermaketi AS darovali mališane Aleksinca

26.12.2020.

U prostorijama AS supermaketa, danas su izvučene nagrade koje je povodom novogodišnjih praznika darivala kompanija Nellino Kids iz Loznice.

Opširnije

Komentara: 0

Radno vreme tržnih centara i ugostitelja do 20 sati

26.12.2020.

Tržni centri, ugostitelji i uslužne delatnosti radiće i tokom vikenda do 20 sati, kao što je bilo i radnim danima ove nedelje, zvanično je saopšteno na konferenciji za medije Kriznog štaba. Kako je rečeno, radnje će biti otvorene kako bi građani mogli da kupe poklone i potrepštine za predstojeće praznike i time izbeglo stvaranje gužvi radnim danima i uoči Nove godine.

Opširnije

Komentara: 0

Ministarka Darija Kisić Tepavčević najavila imunizaciju i u Aleksincu

25.12.2020.

U Nišu je vakcinacija protiv kovida počela u Gerontološkom centru Niš koji je u prvom talasu bio najveće žarište, a ministarka Darija Kisić Tepavčević kaže da će je danas primiti 100 korisnika koji su se prijavili dobrovoljno. Imunizaciju je za naredne dane najavila i u Domu za stare "Jelenac" u Aleksincu, a za ostale gradove na jugu još nema najava o početku vakcinacije.

Opširnije

Komentara: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1054  Displaying: 11 - 20

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}