Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Društvo

<< < 8  9  10  11  12  13  14  15 > >>Ukupno: 986  Displaying: 101 - 110

Tragajući za biološkim roditeljima posumnjao da je jedna od „nestalih beba“

RTS 25.12.2019.

Afera „Nestale bebe“ već čitavu deceniju potresa Srbiju. Roditelji ne odustaju od svoje borbe, traganja za istinom o deci koja su zvanično mrtvorođena ili preminula ubrzo nakon rođenja. Njima se sve češće pridružuju i deca koja su usvojena i tragaju za svojim biološkim roditeljima sumnjajući da su deo te priče.

Opširnije

Komentara: 0

Novogodišnja simfonija u Aleksincu za pomoć bolesnom trogodišnjaku

Južne vesti 25.12.2019.

Hor i orkestar Fakulteta umetnosti iz Niša, kao i dečiji i omladinski hor Centra za kulturu u Aleksincu održaće novogodišnji humanitarni koncert u četvrtak, 26. decembra u velikoj sali aleksinačkog Doma kulture. Posetioci neće kupovati karte, već ostavljati novac koji će biti usmeren za pomoć u lečenju 3-godišnjeg Romana Šarenca.

Opširnije

Komentara: 0

Saru (14) su vršnjaci čudno gledali dok nisu videli šta može da napravi

Večernje novosti 22.12.2019.

Devojčica iz okoline Aleksinca sa neobičnim hobijem na etno-sajmu dobila treću nagradu.

Opširnije

Komentara: 0

Stoka još uvek nije oduzeta, a dug će biti plaćen

Blic 18.12.2019.

Desetodnevna drama sa izvršiteljima koji su zaplenili životinje na posedu Filipovića nadomak Aleksinca uskoro bi mogla da dobije epilog. Najavljeno oduzimanje stoke još se nije dogodilo, a prema tvrdnjama vlasnika imanja, izvestan dogovor u vidu plaćanja duga postignut je sa izvršiteljem.

Opširnije

Komentara: 9

Filipović: Pretili mi sinu, podneću krivičnu prijavu protiv izvršitelja

N1 15.12.2019.

Ranko Filipović iz okoline Aleksinca najavio je za N1 da će pokrenuti krivičnu prijavu protiv izvršitelja iz Niša Miljana Trajkovića, zato što je jedan od njegovih predstavnika pretio biber sprejem njegovom maloletnom sinu i oduzimanjem mobilnog telefona. Protiv Trajkovića su, kako saznajemo, i neka udruženja za zaštitu životinja najavila krivične prijave jer su, posle popisivanja imovine Filipovića, životinje gladovale četiri dana, a dve su uginule.

Opširnije

Komentara: 0

Na imanju Ranka Filipovića kod Aleksinca lipsava stoka koju su popisali izvršitelji

Večernje novosti 12.12.2019.

Ranko Filipović objavio je na društvenim mrežama dramatične fotografije svoje stoke koja umire od gladi jer su mu je popisali izvršitelji zbog duga i navodno njemu zabranili da im prilazi i da ih hrani.

Opširnije

Komentara: 4

Otvaranje sportskog javnog prostora u Žitkovcu i Tribina o sportu i omladini

Aleksinac.net 11.12.2019.

U četvrtak 12. decembra sa početkom u 13.00 časova svečano će biti otvoren rekonstruisan košarkaški teren i teretana na otvorenom u Žitkovcu.

Opširnije

Komentara: 0

Večeras promocija knjige generala Živka G. Pavlovića

10.12.2019.

Večeras u sali Doma omladine održaće se promocija knjige „Studija o balkanskim ratovima” generala Živka G. Pavlovića. O knjizi govore Branislav Anočić, pukovnik i Ratko Vukelić, profesor.

Opširnije

Komentara: 0

U aleksinačkoj biblioteci časovi programiranja i robotike za osnovce

Južne vesti 08.12.2019.

Zato što smatraju da je Aleksinac "uspavana" opština kada je reč o programiranju, dvojica niških profesora će tokom decembra držati časove učenicima viših razreda osnovnih škola iz ove oblasti. Kako je interesovanje veliko, kako sami kažu, rešili su da i tokom naredne godine drže ovakva predavanja.

Opširnije

Komentara: 0

Bolna 4 meseca udovca i dece nakon smrti porodilje Danijele

Telegraf.rs 06.12.2019.

Porodilja Danijela Krstić (31) preminula je u Opštoj bolnici u Aleksincu nekoliko sati nakon porođaja u avgustu 2019. godine. Njen suprug, Zvonko ostao je sam sa kćerkicom (5) i sinom, kog Danijela nije dočekala da vidi. On tvrdi da je do tragičnog ishoda došlo greškom doktora.

Opširnije

Komentara: 0

<< < 8  9  10  11  12  13  14  15 > >>Ukupno: 986  Displaying: 101 - 110{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}