Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Društvo

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1160  Displaying: 31 - 40

Da li su deca bila zaražena još pre ekskurzije?

Predrag Vujanac / Blic 14.07.2021.

Niko od osnovaca iz Trnjana kod Aleksinca, kod kojih je potvrđen korona virus, nema teže simptome infekcije, ali zdravstveni radnici na ovom području očekuju da se narednih dana, s obzirom na period inkubacije, javi još obolelih i zato apeluju na meštane, pogotovo roditelje zaražene dece, da maksimalno poštuju epidemiološke mere.

Opširnije

Komentara: 0

Opština Aleksinac se priključila kampanji “Detinjstvo, ne brak”

Opština Aleksinac 13.07.2021.

Opština Aleksinac se priključila kampanji “Detinjstvo, ne brak”, koja ima za cilj da skrene pažnju javnosti i profesionalaca na problem dečjih brakova.

Opširnije

Komentara: 1

U Trnjanu raste broj dece koja su zaražena koronavirusom

N1 12.07.2021.

Broj zaraženih učenika osnovne škole u aleksinačkom selu Trnjanu porastao je sa jučerašnjih dvoje, na osmoro, rekao je danas za agenciju Beta epidemilog i direktor Doma zdravlja u Aleksincu Rodoljub Živadinović.

Opširnije

Komentara: 0

Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu ceocke kuće

Opština Aleksinac 12.07.2021.

Ministarstvo za brigu o selu je raspisalo Javni konkurs za realizaciju Ppograma dodele bespovratnih sredstava za kupovinu ceocke kuće sa okućnicom na Teritoriji Republike Spbije za 2021. godinu.

Opširnije

Komentara: 0

Za prestonicom najviše novozaraženih u Smederevu i Aleksincu

Blic / RTS 12.07.2021.

Najviše novozaraženih osoba je i dalje u Beogradu - 20, a slede Smederevo i Aleksinac sa po pet novozaraženih. Novi Sad, Niš i Paraćin imaju po četiri nova slučaja COVID-19. Ostala naseljena mesta imaju manje od četiri novozaražene osobe.

Opširnije

Komentara: 0

Četvoro nastavnika i dvoje učenika zaraženo posle ekskurzije

Večernje novosti 11.07.2021.

Epidemiolog i direktor Doma zdravlja u Aleksincu Rodoljub Živadinović upozorio je da korona virus preti selu Trnjanu i samom gradu, nakon što je infekcija potvrđena kod četvoro nastavnika i dvoje učenika 8. razreda škole u Trnjanu.

Opširnije

Komentara: 0

Milioni iz opštinskog budžeta za medije i udruženja

N1 / Birn 09.07.2021.

Balkanska istraživačka mreža Srbije (BIRN), u partnerstvu sa Građanskim inicijativama i timom istraživača iz 15 lokalnih organizacija civilnog društva, objavila je do sada najobimniju bazu javnih konkursa u sektorima medija, kulture i umetnosti, organizacija civilnog društva i omladine.

Opširnije

Komentara: 0

Akcija suzbijanja krpelja i komaraca

Opština Aleksinac 07.07.2021.

Opštinska uprava opštine Aleksinac obaveštava građane da će se u petak 09. jula 2021. godine izvoditi akcija suzbijanja krpelja na frekventnim zelenim površinamana teritoriji opštine Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 0

15 miliona dinara za projekte udruženjima građana sa teritorija nerazvijenih opština

Južne vesti 06.07.2021.

Udruženja građana koja su registrovana u 22 lokalne samouprave na jugu Srbije koje pripadaju kategoriji nedovoljno razvijenih, mogu da se prijave svojim projektom na konkurs koji je raspisao Kabinet ministra zaduženog za unapređenje nedovoljno razvijenih opština.

Opširnije

Komentara: 0

Ministarka obišla Ustanovu za decu i mlade u Aleksincu

RTS / Danas 04.07.2021.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Darija Kisić Tepavčević obišla je juče kasno popodne i Ustanovu za decu i mlade "Hristina Markišić" u Aleksincu, kao i dom Kulina

Opširnije

Komentara: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1160  Displaying: 31 - 40

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima