Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Društvo

<< < 8  9  10  11  12  13  14  15 > >>Ukupno: 1169  Displaying: 101 - 110

Marković: Preduzeće bi bilo u problemu da nisam tako postupio

Večernje novosti 25.02.2021.

Samo četiri meseca od kad je Viši sud doneo oslobađajući presudu, direktor JKP "Komunalne usluge" u Aleksincu Budimir Marković moraće ponovo da dokazuje svoju nevinost.

Opširnije

Komentara: 0

Direktoru aleksinačkih komunalaca koji je povećao plate radnicima sudiće se opet

Južne vesti 23.02.2021.

Direktor aleksinačkog preduzeća JKP Komunalne usluge bio je oslobođen optužbe da je bez osnova povećavao plate zaposlenima, ali nepravnosnažnom odlukom Višeg suda u Nišu. Više javno tužilaštvo tužilaštvo traži i zatvorsku i novčanu kaznu, pa se žalilo na oslobađajuću presudu i Apelacioni sud je suđenje vratio na početak.

Opširnije

Komentara: 0

Boravak u vrtiću na jugu najskuplji u Aleksincu

Južne vesti 15.02.2021.

U svim predškolskim ustnovama na jugu Srbije roditelji plaćaju 20 % pune cene vrtića, ali je ta ekonomska cena najveća u Aleksincu, pa je i boravak skuplji u ovoj maloj nerazvijenoj opštini, nego u većim gradovima na jugu.

Opširnije

Komentara: 3

Prijavite se za prolećnu akciju podele sadnica

12.02.2021.

Aleksinac se nalazi na spisku gde će na proleće biti podela sadnica i ovim putem želimo da obavestimo sve građane da pripreme lokaciju za sadnju svoje sadnice koju će moći da preuzmu besplatno. Uz sadnicu će biti dostavljeno i uputstvo za sadnju kao i vezica za ime i datuma sadnje, za one koji se sa sadnjom do sada nisu susreli.

Opširnije

Komentara: 0

Korona na hirurgiji aleksinačke bolnice - 12 pozitivnih zbrinuto

Južne vesti 12.02.2021.

Da je pre dve nedelje kovid potvrđen kod 8 pacijenata, među kojima dvoje operisanih i 6 onih koji su čekali za operaciju, kao i 4 radnika hirurškog odeljenja Opšte bolnice u Aleksincu, potvrdio je za Južne vesti direktor te ustanove Goran Vidić. Dodaje da su oni sa srednje teškom kliničkom slikom prebačeni u kruševačku kovid bolnicu, gde se i sada nalaze.

Opširnije

Komentara: 0

Falsifikator iz Sremske Mitrovice prodao šećerni sirup vrtiću u Aleksincu, pobedio na tenderu niskom cenom

Večernje novosti 11.02.2021.

Lažni med koji pakuje Poljoprivredno gazdinstvo Vučenović iz Sremske Mitrovice, koji je stigao u Predškolsku ustanovu u Aleksincu. Zaposleni u vrtiću su ga naručili na tenderu, a posumnjali su u njegov kvalitet zbog neobične gustine i specifičnog ukusa bombona.

Opširnije

Komentara: 0

Anita Nikolić iz Dobrujevca ima cerebralnu paralizu, njen put u školu je sprečila birokratija

Večernje novosti 11.02.2021.

Jednom rečju Anita Nikolić (15) iz Dobrujevca kod Aleksinca je tinejdžerka kao i svaka druga, ali... Anita boluje od cerebralne paralize i kreće se uz pomoć kolica. Ipak, ne želi da odustane od školovanja pa je upisala Srednju školu za učenike sa posebnim potrebama "Carica Jelena" u Nišu. Njeno selo je od Niša udaljeno 34 kilometra i upravo ta razdaljina od kuće do škole nepremostiva je prepreka za Anitu i njene roditelje.

Opširnije

Komentara: 0

Iz Opštine tvrde da igralište zvanično nije ni otvoreno

10.02.2021.

Posle pisanja Aleksinac net o bezbednosti novog igrališta koje se nalazi na početku gradskog parka Brđanka, ova tema je postala zanimljiva i drugim medijima.

Opširnije

Komentara: 4

Aleksinac među prvima u Srbiji može da koristi eVrtić

B92 09.02.2021.

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije saopštila je da su građani Aleksinca i Niša prvi koji i ove godine mogu da elektronskim putem podnesu prijavu za upis deteta u predškolsku ustanovu putem portala eUprava.

Opširnije

Komentara: 0

Lažni med u jednoj dečjoj ustanovi u Aleksincu

Srbija danas 09.02.2021.

Lažni med toliko se proširio u Srbiji da je sada, kako je potvrđeno, stigao i do vrtića. Konkretno, reč je o medu koji je stigao u jednu dečju ustanovu u Aleksincu. Deca ga ne konzumiraju, a za med je trenutno izdato rešenje za povlačenje.

Opširnije

Komentara: 0

<< < 8  9  10  11  12  13  14  15 > >>Ukupno: 1169  Displaying: 101 - 110

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima