Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sastanak privrednika sa predsednikom opštine

rss

29.12.2011. Izvor: sajt Opštine Aleksinac

Juče je u opštinskom zdanju održan još jedan sastanak aleksinačkih privrednika, koji će, kako je najavljeno, ubuduće postati praksa.

Sastanak privrednika sa predsednikom opštine

U punoj sali SO Aleksinac, predsednik opštine Ivan Dimić razgovarao je sa privrednicima o svim gorućim problemima, a najviše primedbi bilo je na visoke komunalne takse. Isto tako, dogovoreno je da do kraja godine privrednici naše opštine dobiju sve odluke o važećim taksama za našu opštinu, nakon čega bi oni mogli da iznesu svoje primedbe i predloge, a opštinska lokalna samouprava će sve učiniti kako bi im izašla u susret.

Takođe, na jučerašnjem sastanku, kome su prisustvovali i načelnici Opštinske uprave, Odeljenja za inspekcijske poslove i Odeljenja za utvrđivanje, naplatu i kontrolu javnih prihoda, dogovoreno je da se iz kruga aleksinačkih privrednika odaberu ljudi koji bi ušli u sastav Privrednog saveta Opštine Aleksinac, koji je formiran 2009. godine.


Komentara: 2


# predsednik opštine Ivan Dimić SO Aleksinac
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  dobrica randjelovic 29.12.2011.
  Zato u opštini treba da postoji socijalnoekonomski savet koji bi se bavio problemima privrednika ,opštine i sindikata a ne skupovi na kojima se samo razgovara o problemima privrede i to jednom u toku godine.
  SSSAleksinca očekuje da nas bar nekad opština pozove na razgovor da čuje kakve probleme imaju radnici u Aleksincu.

 • (+0) (-0)

  privrednik 30.12.2012.
  Tada su nas lagali, a sada nas nisu lagali, ali su nas lepo ispratili napolje-


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}