Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Prva banka u Aleksincu koja sponzoriše sportiste

rss

23.11.2013.

Sosijete ženeral banka Srbija (Societe Generale) pomaže razvoj omladinskog sporta u Aleksincu

Prva banka u Aleksincu koja sponzoriše sportiste

Sosijete ženeral banka je u Srbiji prisutna više od tri i po decenije. Tokom tog perioda, nijednog trenutka se nismo povukli iz Srbije, bez obzira na sve promene u ekonomskom i političkom okruženju. Sve vreme smo  gradili jake veze sa sredinama u kojima poslujemo, trudeći se da prepoznamo ne samo prednosti u poslovnom smislu, već i one koje se odnose na kvalitet i talenat istaknutih pojedinaca u različitim oblastima, kao i specifične potrebe zajednice i načine da doprinesemo rešavanju problema u njima.

- S tim u vezi, naglasio bih da mi nismo samo banka koja nudi proizvode i usluge, mi se trudimo da budemo i dobar korporativni komšija građanima ove zemlje. Sa ponosom bih istakao da je taj nas odnos prepoznat u široj društvenoj zajednici, što dokazuje i činjenica da smo nedavno dobili čak dve VIRTUS nagrade za društvenu odgovornost zbog individualne i institucionalne podrške neprofitnom sektoru i programa volontiranja. Za nas je to velika čast i podsticaj da nastavimo u istom pravcu, ulažući i više napora da pomognemo drugima.

- SŽS brine o zajednici u kojoj radi i brižljivo gradi kontakte i veze ne samo sa Omladinskom školom fudbala „Napredak“, već i sa opštinom i građanima Aleksinca, posebno onima koji su na direktan ili indirektan način povezani sa klubom.

- Zadovoljstvo mi je što mogu da najavim bližu saradnju SŽS i Omladinske škole fudbala „Napredak“ a početak je upravo ovo sponzorstvo. Ne želim sada da govorim o postignutim rezultatima, već bih danas da fokus stavim na naš zajednički napor da deci pomognemo u razvoju, da ih podstaknemo da deo svog vremena provedu baveći se sportom, jer to pozitivno utiče ne samo na fizičko zdravlje, već i na razvoj odgovornosti i kvalitet njihovog života.. Obaveza je, ne samo njihovih roditelja i nastavnika, već svih nas da ih u tome podstaknemo i pomognemo im da se razvijaju i rastu u što boljim uslovima.

Komentara: 3


# fudbal škole Napredak FK Societe Generale
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Siniša 23.11.2013.
  Dobar primer, koji i druge banke treba da slede ! Do sada je Societe Generale jedina banka koja je u Aleksincu uradila nesto ovako ! Prošle godine su počastili i Aleksinacke penzionere u klubu. Svaka čast ! Samo napred, pa ću možda i ja uskoro da "zaigram" sa vama "u istom timu".

 • (+0) (-0)

  Dragana 23.11.2013.
  Hvala za dresove ! Super su kao i vi !

 • (+1) (-0)

  kostadin vidanovic 25.11.2013.
  svaka cast societe general banci alt televiziji i omladinskoj skoli fudbala fk Napredak


[ Dodaj komentar ]