Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Kako do poljoprivrednih subvencija ?

rss

06.04.2016. Tekst i foto Dušan Stevanović

U četvrtak, sa početkom u 17 časova, u Domu kulture, biće održana tribina pod nazivom "Unapređe nje poljoprivredne proizvodnje korišćenjem postojećih resursa".

Kako do poljoprivrednih subvencija ?

Tribinu će otvoriti, zamenik predsednika opštine Čedomir Rakić, a biće prisutni i predstavnici opština Svrljig, Gadžin Han, Ražanj, kao i načelnik nišavskog, upravnog odbora okruga, Aleksandar Cvetković. Pozivi su upućeni i predstavnicima Zadružnog saveza Srbije, kao i predstavnicima Nišavskog i Topličkog okruga.

Jedna od glavnih tema biće „Subvencije u poljoprivredi 2016 godine", o kojoj će govoriti Dr Zoran Rajić, državni sekretar Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Skup je posvećen, pre svega, poljoprivrednim proizvođačima koji će biti u mogućnosti da u direktnom razgovoru sa predavačima saznaju o novim metodama rada u poljoprivredi – rekla nam je Danijela Novaković, predsednik Udruženja poljoprivrednih proizvođača "Ratar K" koji i organizuje ovaj značajan skup za poljoprivrednike.

Komentara: 0


# Čedomir Rakić opština subvencije poljoprivreda Danijela Novaković Aleksandar Cvetković Gadžin Han Ražanj Nišavski okrug seminar Svrljig Ratar-K udruženje Zadružni savez Zoran Rajić ministarstvo poljoprivrede
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima