Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Javni Konkurs Fonda za razvoj poljoprivrede

rss

02.02.2013.

Fond za razvoj poljoprivrede opštine Aleksinac raspisao je Javni poziv za podsticajna sredstva za investicije u poljoprivredna gazdinstva koja se bave proizvodnjom povrća.

Javni Konkurs Fonda za razvoj poljoprivrede

Reč je o investicijama u poljoprivredna gazdinstva koja se bave proizvodnjom povrća u vidu nabavke nove opreme i to: nabavku opreme, odnosno materijala za proizvodnju povrća u zaštićenom prostoru, nabavku opreme i mehanizacije za navodnjavanje povrća i nabavku opreme za zaštitu od bolesti, štetočina i korova.

Sredstva odvojena za ovu namenu utvrđuju se u iznosu od 70% vrednosti realizovane i u potpunosti isplaćene investicije. Podsticaji za investicije mogu se ostvariti po korisniku podsticaja u maksimalnom iznosu od 100.000,00 dinara za opremu kupljenu u periodu od 01.10.2012. do 07.02.2013. godine. Sredstva se dodeljuju kao namenska i bespovratna.

Zahtev za dodelu podsticaja dostavlja se preko pisarnice Opštinske uprave u vremenu od 7 do 14 časova, a naslovljeno na Odsek za poljoprivredu - Fond za razvoj poljoprivrede opštine Aleksinac, ulica Knjaza Miloša 169. Zahtev se podnosi na obrascu koji možete preuzeti u zgradi Opštinske uprave Aleksinac, kancelarija br. 35.

Konkurs je otvoren od 31.01.2013. god do 07.02.2013. god.

Komentara: 3


# Fond za razvoj fond za razvoj poljoprivrede
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  ? 02.02.2013.
  Nabavka nove opreme koja je već nabavljena.
  Dragi moji, sledećeg puta raspišite javni poziv, pa da znamo iznos sredstava, da planiramo na vreme.

  Dakle, imamo još 5 dana da donesemo stratešku odluku? Pa, koga vi za****?!!

 • (+0) (-0)

  Wladimir 03.02.2013.
  Ko je trebao da zna, taj je saznao na vreme a za ostale koga briga... Ko ima imace, ko nema ko ga j. Tako je bilo i bice...

 • (+0) (-0)

  hm 03.02.2013.
  Znaci,znaju da se sredstva nece moci po novom zakonu davati na taj nacin i to rade.S vama stvarno nesto nije u redu.Uzgred,javno se zna ko je urgirao i za prosle subvencije kod Nese iz njegove stranke iako zakonski nije mogao da dobije pare,sad opet isto radite.Misljenja sam da ne znate sta radite


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima