Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Završen "Bovan kamp 2011"

rss

26.08.2011. Izvor: Opština Aleksinac

Drugi po redu Internacionalni omladinski kamp inovacija "Bovan 2011" zvanično je završen u subotu, 20. avgusta

Dodeljene zahvalnice organizatorima, trenerima i volonterima kampa "Bovan 2011"

Završen

Drugi po redu Internacionalni omladinski kamp inovacija "Bovan 2011" zvanično je završen u subotu, 20. avgusta, a juče su u sali SO Aleksinac dodeljene i zahvalnice članovima organizacionog odbora, trenerima i volonterima.

Kamp "Bovan 2011" održan je od 14. do 20. avgusta na plaži Bovanskog jezera, a u organizaciji Kancelarije za mlade i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Aleksinac, u partnerstvu sa Odredom izviđača “Šumatovac" i Crvenim krstom Aleksinac, a uz podršku partnera iz Danske. Na kampu je učestvovalo oko 45-oro mladih iz Srbije, BiH, Slovenije, Makedonije i Grčke.

Tokom sedam dana boravka u aleksinačkoj opštini, mladi učesnici kampa i volonteri učestvovali su u edukativnim, ekološkim, izviđačkim i sportskim radionicama, kao i radionicama razvoja EU integracija, posetili značajne kulturno-istorijske lokacije, kao što su Lipovac i Gornji Adrovac, prisustvovali prezentaciji LEDIB programa predavača iz Danske, ali i sklapali nova prijateljstva. Mladi su, takođe, imali priliku da prezentuju kulturu zemlje iz koje dolaze, uživaju u čarima Bovanskog jezera, stiču nova znanja i veštine u različitim sportskim aktivnostima.

Internacionalni omladinski kamp inovacija "Bovan 2011" završen je oproštajnom žurkom na plaži Bovanskog jezera.

Komentara: 0


# Aleksinac Lipovac Gornji Adrovac mladi EU SO Aleksinac
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima