Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OTIS na 15. Međunarodnom sajmu turizma u Nišu

rss

05.04.2014. Radio Aleksinac

Opštinska organizacija za turizam i sport Aleksinacotis.jpg uzela je učešće i na ovogodišnjem 15. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora koji se održava od 3. do 5. aprila u prostoru hale „Čair“ u Nišu.

OTIS na 15. Međunarodnom sajmu turizma u Nišu

Slogan ovogodišnjeg sajma je „Niš – ljubav, istorija, kultura i avantura“, a aleksinački turistički radnici će se predstaviti zajedno sa Privrednom komorom iz Niša, najavljuje direktorka OTIS-a Milena Maksimović.

- Ove godine mi smo gosti regionalne Privrede komore Niša, sa privrednicima Aleksinca, tako da imamo jedan zajednički štand, malo zbog uštede sredstava, a i to nam je sasvim dovoljno za predstavljanje na ovakvom jednom sajmu. Nama je svakako udarni sajam onaj u Beogradu i to nam je neko potencijalno tržište za dovođenje turista.

Svoju ponudu ove godine prezentovalo je više od 110 učesnika, brojne turističke agencije, turističke organizacije, hotelijeri, turoperatori, klubovi adrenalinskih sportova kao i mnogobrojni učesnici u razvoju i plasmanu turističkih proizvoda.

Na jednodnevnoj konferenciji pod nazivom “Avanturizam”, koja je održana danas u hali “Čair”, izlagači su predstavili svoje avanturističke programe, aktivnosti i događaje zasnovane na aktivnom odmoru, ekstremnim sportovima i turizmu posebnih interesa.

 

Komentara: 10


# OTIS Milena Maksimović
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+1) (-0)

  mulja 07.04.2014.
  mislim da bi bilo lepo da nam direktorica otisa saopsti koliko je opstina imala prihoda od turizma .koliko vidim oni nijedan sajam turizma nisu propustili pa smo verovatno kao opstina imali prihod od turizma .naravno i da nam kaze koliki su troskovi tih odlazaka na sajmove turizma .ipak su tamo trosili nase pare pa bi rebalo i da budemo obavesteni o tome . veliki pozdrav za turisticki aleksinac .

 • (+1) (-1)

  sonja 08.04.2014.
  OTIS na Medjunarodnom sajmu u Nisu?
  Slogan sajma:ljubav,istorija,kultura i avantura
  E sada,kada bi mi neko objasnio u kom delu od tog slogana se pronasao Aleksinac i ''cuveni''OTIS?
  Ljubav? Pa da,ljubavi u OTISU-u koliko zelis:zaposleni su svi iz neke ljubavi,ljubav prema stranci,ljubav prema detetu,ljubav prema rodjaku...sve je to LJUBAV.
  Istorija?I tu je grad Aleksinac na zavidnom nivou.Tacnije,muzej nam nesto ne radi,ali zato imamo nekoliko muzejs.radnika...u nekom od kafica ili kaf.mozete ih naci,pa ce vam pokazati istoriju grada:ulicu sa kines.radnjama..banke i ako ogladnite i pekare...napomenuce vam i neki manastir,ali ako bas zelite da ih vidite,idite sami o sopst.trosak.
  A KULTURA?E,to smo na zavidnom nivou.Imamo poz.u kojem imamo radnika kol.zelis,ali nam se ipak glumci klizaju i padaju po pozornici.Predst.''koliko zelis'',a poset.koliko samo da budu vidjeni..''.kulturo,eve me''
  Avantura?Da avantura je doci u Aleksinac...a ekstr.sport je okupati se u ''cistom''Bov.jezeru.

 • (+1) (-0)

  sonja 08.04.2014.
  I na kraju,direkt.Maksimovic,kaze,da sajam u Nisu nije nista,spram onog predstav.koje ce se desiti u Beogradu...
  Boze,Boze,vidis li Ti sve ovo?
  Zamolila bih jos samo direkt.da kad krene na taj Beogr.sajam, obavezno povede i ''naseg''BUDU on je jedno novo SVETSKO CUDO...uspesan dir.neuspesnog pred.

 • (+0) (-0)

  Smoki 08.04.2014.
  "Na jednodnevnoj konferenciji pod nazivom “Avanturizam”, koja je održana danas u hali “Čair”, izlagači su predstavili svoje avanturističke programe, aktivnosti i događaje zasnovane na aktivnom odmoru, ekstremnim sportovima i turizmu posebnih interesa." ... Baš me interesuje šta je Otis predstavio ...

 • (+0) (-0)

  Perkan 08.04.2014.
  Taj OTIS sluzi da Svitac i familija, Ristici i ostali *** uzimaju svoj deo kolaca iz opstinkog budzeta.
  jendostavno, takav im je mentalni sklop, naucili da zive kao paraziti.

 • (+0) (-0)

  Tetak 10.04.2014.
  OTIS I TURIZAM ! HE HE. OPREM DOBRO!

 • (+0) (-0)

  perkan 10.04.2014.
  Mene interesuje kada ce neko javno preduzece da objavi svoje bilanse pa da vidimo poslovanje.

  kod turizma se moraju uzeti u obzir svi prihodi, hajde da vidimo koliko je bilo naplaceno od boravisne takse prosle godine. Pa, neka potrose 100% tog iznosa na promociju!

 • (+1) (-0)

  zoca 10.04.2014.
  ja nisam uspeo da nadjem OTIS na APR-u, cak sam radio i pretragu po maticnom broju 17507303.

  na sajtu poreske stoji da su zastupnici Milena i Zivica??!

 • (+1) (-0)

  nole 10.04.2014.
  molim dusana ostojica da se obrati opstinskim vlastima za informaciju o prihodima i rashodima turisicke organizacije aleksinca i da ih objavi .

 • (+2) (-0)

  Čiča Gorio 10.04.2014.
  LJUBAV: možda na tim sajmovima neko nađe ljubav svog života ooohh!
  AVANTURA: sex za jednu noć! ooohhh!
  KULTURA: nema ni moega! aahhh!
  ISTORIJA na jajmu? AAAAAAAAA! Help!
  Jedno ako to traže...tatka li inače traže na ti sajmovi, sam troše narodne pare i idu na familijarne exurzije:Dražesno obla direktorka vodi ćeru, a i Slobodan Crni mogo bi oba sina da poveda, Đuza policajac i on sina... pošto gi zaposlili po javna preduzeća. A za tuđu decu ih zabole... eeeeee, živote!


[ Dodaj komentar ]