Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Prevrnuo se šleper na autoputu kod Aleksinca

rss

27.10.2014. mondo

Na auto-putu Niš - Beograd, u delu između Aleksinca i Ražnja prevrnuo se šleper.
Vozila se preusmeravaju, a prema nezvaničnim informacijama, povređen je jedino vozač.

Prevrnuo se šleper na autoputu kod Aleksinca

Šleper novosadskih registarskih oznaka, koji se prevrnuo jutros u 10.45 časova na auto putu i preprečio sve saobraćajne trake u pravcu od Niša ka Beogradu kod Aleksinačkih rudnika, još uvek nije uklonjen.

Prema nezvaničnim informacijama, povređen je samo vozač šlepera novosadskih tablica. Prema izjavama vozača, kolona je duga oko tri do četiri kilometara.

- Ima kamiona, šlepera, vozila. Sve se sporo kreće. Preusmeravaju nas sa auto puta na izlaz kod Aleksinačkih rudnika kako bi se zaobišlo mesto udesa. Vidi se da je kamionu je oštećen zadnji deo i trenutno građevinskim mašinama pokušavaju da ga uklone sa puta, kaže jedna od vozača automobila Zvonimir Tošić iz Niša.

Nezgoda se desila oko 500 metara od skretanja kod Aleksinačkih rudnika u pravcu Ražnja. Prema nezvaničnim informacijama, vozač šlepera koji je prevozio krompir ima nagnječenje nogu i prebačen je u Aleksinačku bolnicu na dijagnostiku. Zvanično, još uvek nema informacija o njegvim povredama.

Policija je izašla na mesto nezgode kako bi se utvrdili uzroci prevrtanja vozila. Na terenu su i vatrogasna vozila jer se izlilo gorivo iz rezervoara šlepera, ali pravovremenom reakcijom niških i aleksinačkih vatrogasaca sprečene su neke eventualne teže posledice.

Zbog čega je došlo do ove saobraćajne nezgode trebalo bi da bude poznato nakon uviđaja i policijskog saopštenja.
 

Komentara: 0


# auto-put saobraćajna nezgoda šleper
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}