Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Haški tribunal

rss

04.04.2015. Saša Jovanović, Pokret Socijalista

Dobro se sećamo da je Haški sud uspeo da opravda bombardovanje naše zemlje i da diktat sile i agresiju NATO nigde ne pominje kao da je nije bilo.

Haški tribunal

Uspeli su zajedno sa Amerikancima da terorističku OVK organizaciju na Kosovu proglase za oslobodilačku, a njihove vođe u vojne i političke lidere.

Pokazalo se da je ovaj sud političko, a ne pravno telo i da je 70% Srba, a 30%
svih ostalih nacionalnosti. Ako su kazne NE Srbima 1 godinu, 10 puta su veće Srbima(1:10). U ovom kazamatu rade lekari opšte prakse, ali Srbima nije dozvoljeno adekvatno lečenje kod lekara specijalista, što znači da je njihova smrt neminovnost zbog toga su na prvom mestu u samožrtvovanju i umiranju. Prvi se iz protesta ubio Vlajko Stoiljković na Skupštinskom pragu, potom je Slavko Dokmanović izvršio samoubistvo, jer je optužen na pravde Boga, Milan Babić je izvršio samoubistvo zbog lažnog svedočenja, a Slobodanu Miloševiću, koji je bio pod video nadzorom non-stop, nisu želeli da pomognu već su dopustili da umre. Danas Goranu Hadžiću, generalima Vladimiru Lazareviću, Nebojši Pavkoviću, Ratku Mladiću i drugim našim osuđenicima nije dozvoljeno kliničko lečenje i ako su životno ugroženi.

Poznato je da Haški tribunal kontrolišu SAD i da uporno rade na destabilizaciji Srbije. Tu istinu je rekao Aleksandar Vulin i privukao medijsku pažnju, izazvavo hajku na sebe i ako ne vodi ni vojno ni Ministarstvo inostranih poslova, jer taj virus istine se treba uništiti, tj. ubiti.

Premijer koji je na izborima osvojio 50% glasova naravno da smeta velikom broju zemalja, pa i Zapadu. Zato za svaki naš napor koji činimo u interesu Srbije kao nagradu dobijamo pritiske kroz dronove i rezulucije Evropskog Parlamenta koji nije zakazivao sednicu kad su razbijane srpske table po Vukovaru, ali kad je u pitanju Srbija odmah se zaseda i donose nerazumne odluke.

Sada treba biti razuman i mudar ne izazvati nesreću među Srbima, jer bude li nasilja naši iskreni prijatelji će to gledati sa tugom, a neprijatelji će likovati što Srbi udaraju na Srbe i što se proliva Srpska krv.

Ne treba zaboraviti izjavu Borislava Stefanovića (DS) da "s radošću čeka dan kada će politički razbucati režim" zaboravljajući u kakvom paklu i siromaštvu su ostavili zemlju nakon 12 godina provedenih na vlasti. Verujemo da su i štrajkovi advokata, školstva, zdravstva i dr. teledirigovani upravo u tom cilju.

Komentara: 0


# Slaviša Jovanović Saša Pokret Socijalista Hag Slobodan Milošević Aleksandar Vulin Milan Babić
@poksocijalista @VulinAleksandar @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima