Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Apel za asfaltiranje dela Sportske ulice

rss

26.02.2016. D. Ostojić

Meštani dela Sportske ulice u Aleksincu imaju godinama ozbiljne probleme, već prvim kišnim danima.

Apel za asfaltiranje dela Sportske ulice

Naime, njihova ulica izgleda slično kao selu u sred Bangladeša. Na sve strane blato, bare i vodene površine koje je teško zaobići, koliko god da ste dobar velelslalomaš.

Priča ne bi bila toliko zanimljiva da se ova ulica ne nalazi na stotinak metara od centra grada. Stanovnici su sve prinadležnosti opštini uredno platili, od komunalnih priključaka do svih potrebnih dozvola i inicijativa građana od 2012. godine do danas. Deo dokumentacije objavljujemo i našim čitaocima.

Ovih se dana dešava nešto pozitivno, pa postoji mogućnost da se reši i ovaj problem. Naime, u toku je priprema asfaltiranja ulice koja se nastavlja na ovaj deo Sportske. Finansijska sredstva su obezbeđena budžetom, potrebno je samo malo dobre volje nadležnih da uvaže apel stanara ovog dela Sportske ulice.

Koristimo priliku da pozovemo predsednika opštine Aleksinac i zamenika predsednika opštine Aleksinac da daju svoj doprinos time što će podržati apel građana koji su ime se nekoliko puta već obraćali.

Komentara: 8


# asfalt blato apel Sportska ulica
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+5) (-19)

  Obecanja 26.02.2016.
  Trayite od Ostojica, Dimic i Bobana da vam asfaltiraju, posto su svima obecavali po nesto

 • (+5) (-19)

  Samo da se smejem 26.02.2016.
  Ovo će Ostojić da asfaltiraja, kao i kod vrtića. On je najzasluzniji. Smešno.

 • (+6) (-8)

  A zasto bas oni 26.02.2016.
  I moja ulica nije bolja, pa ne kukam. Jedino ako ne postoji neka politicka pozadina, a postoji.

 • (+20) (-5)

  Da! 26.02.2016.
  Jok asfaltirajte nacelniku i dvoriste a mi ce gacamo po blato

 • (+1) (-1)

  Branko 26.02.2016.
  Pa predsednik nije ni svoju asvaltirao .

 • (+0) (-0)

  mara 26.02.2016.
  a joj pogledajte kakva je ulica povise sporske hale, kad padne kisa moramo da obuvamo gumene cizme dabi dosli do asvalta a kad je put suv nemozemo od prasine ni slucajbno prozore da otvorimo, ove nase jadne zive ograde koje smo posadili postale su sive od prasine, uzas.

 • (+14) (-0)

  sportska ulica 26.02.2016.
  Naša ulica postoji 36 godina ,svi imaju plaćene dozvole u celosti kao i sve potrebne infrastrukturne uslove ,isto tako i plaćamo porez kao objekti u strogom centru grada što i jesmo...zato i zaslužujemo da nas asfaltiraju .Za sve kritičare koji misle da ima političke pozadine - nema je,jer da je ima verovatno bi imali asfalt ko zna otkad,za one druge koji su u istoj poziciji kao i mi ,a pitaju "što njih ,a ne nas"? ,ako imaju iste preduslove kao i mi ,neka se bore za sebe ,a ne da kritikuju nas !!!

 • (+4) (-4)

  ? 26.02.2016.
  Gde je ova Sportska ulica?


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}