Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Вечерас комична представа "Чорба од канаринаца"

rss

22.03.2022.

У великој сали Дома културе Алексинац вечерас ће се одржати представа "Чорба од канаринаца" у којој глуме Мина Лазаревић и Љубомир Бандовић. Почетак је у 20 часова, а цена улазнице је 300 динара.

Вечерас комична представа "Чорба од канаринаца"

О представи

Јеца и Меда се воле. Воле се већ тринаест година, искрено и потпуно. Јеца жели да се венчају да би се волели још више. Меда никако не жели да се венчају, како се после не би волели мање. Пет минута пред заказан термин у општини, њих двоје проналазе компромис – у тих пет минута ће се играти брака, видети како им иде и онда одлучити.

Kроз овај једноставан, духовит заплет, Милош Радовић се маестрално поиграва свим архетипским ситуацијама које носи један мушко-женски однос. Аутор успева немогуће – да кривицу и заслуге подели на равне части, притом вешто и опрезно играјући на танкој ивици између динамичне комедије и нежне монодраме.

Све то уопште не би био толико смешно и забавно да то двоје вечитих противника нису неизлечиво везани једно за друго. На крају крајева, Чорба од канаринца јесте комад о љубави.

Уторак, 22. март 2022. у 20.00 сати
Велика сала Дома културе Алексинац
Цена улазнице 300 динара.


# Центар за културу и уметност позориште представа Мина Лазаревић Љубомир Бандовић
@cekulaleksinac @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима