Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Почело снимање играно-документарног филма о пуковнику Рајевском

rss

29.06.2016. Радио Алексинац

Данас је у просторијама Завичајног музеја у Алексинцу почело снимање играно-документарног филма „Вода“ поводом обележавања 140. годишњице од погибије пуковника Рајевског у Горњем Адровцу.

Почело снимање играно-документарног филма о пуковнику Рајевском

Режију потписује Горан Ерчевић, а поред глумаца Алексиначког аматерског позоришта, које је копродуцент филма, улоге су поверене и Војину Ћетковићу, Браниславу Трифуновићу и Дејану Тончићу.

Осим Завичајног музеја, снимање ће се одвијати и у Горњем Адровцу, у манастиру Свети Роман, као и на још неколико локација на територији наше општине, потврдио је за Радио Алексинац управник Алексиначког аматерског позоришта Милош Паовић.

- Све сцене у Алексинцу биће снимљене у току једног дана у Завичајном музеју, а затим се прелази на терен у околини Алексинца. Локације су већ изабране и маркиране, тако да ће се вероватно у року од неколико дана завршити снимање у том првом налету. Касније ће кадрови бити снимани и на неким другим локацијама, пре свега у манастиру у Ђунису, у Адровцу и негде у околини Крушевца.

Комплетну продукцију играно-документарног филма „Вода“ потписује кућа „Лаки продакшн“ из Аранђеловца, а један од донатора и финансијера овог остварења је и Општина Алексинац.


# општина Милош Паовић ААП филм Радио Алексинац Николај Рајевски Свети Роман Горан Ерчевић Војин Ћетковић Бранислав Трифуновић Дејан Тончић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима